FC Sevilla si Raul Rusescu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului atacantului, dupa cum informeaza site-ul oficial al gruparii din Primera Division.

Raul RusescuFoto: HotNews / Dan Popescu

"FC Sevilla si atacantul Raul Rusescu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului internationalului roman. Jucatorul a ajuns la Sevilla in vara lui 2013, de la Steaua Bucuresti, club cu care a devenit campion si golgheter al campionatului Romaniei. Cu toate acestea nu a avut prea multe oportunitati, asa ca a mers imprumut la Sporting Braga in returul sezonului 2013-2014, legat de un nou imprumut la Steaua, in sezonul trecut", se precizeaza pe site-ul oficial al echipei din Primera Division.

In conditiile in care a devenit liber de contract, Raul Rusescu ar putea reveni la Steaua, echipa aflata, conform patronului ei, in cautarea unui atacant de valoare.

Nascut pe 9 iulie 1988, Raul Rusescu a jucat de-a lungul carierei la echipele Unirea Urziceni, Dunarea Giurgiu, CS Otopeni, Steaua, Sevilla si Braga. A castigat de trei ori titlul de campion al Romaniei: 2008-2009 alaturi de Urziceni si 2012-2013, 2014-2015 alaturi de FC Steaua.