Tehnicianul echipei ASA Targu Mures, Liviu Ciobotariu, a declarat, miercuri seara, dupa meciul cu Steaua, scor 1-0, ca formatia sa a reusit acest rezultat pentru ca a jucat pe contraatac, potrivit Mediafax. Tehnicianul echipei Steaua considera ca formatia sa ar fi trebuit sa beneficieze de un penalti in minutul 80, el precizand ca jucatorul oaspetilor, Laszlo Sepsi, a comis hent in careu.

"A fost un joc greu, dificil, asa cum anticipam. Am reusit acest rezultat pentru ca am preferat sa jucam pe contraatac. Ne-am dat seama ca ei se apara foarte sus cu fundasii. Am facut un joc foarte bun, in special tactic. Am cedat deliberat atacul pozitional Stelei, i-am lasat sa construiasca, dar ne-am aparat bine. Cred ca am reusit sa le inchidem spatiile. Ii felicit pe jucatori pentru atitudine. In acest meci ne-am propus sa demonstram ca pozitia in clasament nu este intamplatoare, pentru ca in acest retur avem zece victorii si doua rezultate de egalitate", a spus Ciobotariu.

Antrenorul muresenilor considera ca lupta la titlu nu este incheiata.

"A fost un joc bun al nostru, in care ne-am creat ocazii, dar nu le-am fructificat. E greu sa castigi daca nu marchezi. Eu cred ca in minutul 80 am avut penalti la Sepsi. O ia cu mana. Arbitrajele pe care le-am avut nu ne-au favorizat, dar nici jocul nostru nu a mai fost cel din tur. Nu am mai avut acea limpezime si constanta. Ocazii avem, dar nu avem liniste in fata portii sa finalizam", a spus Galca.

Tehnicianul a precizat ca isi propune ca Steaua sa se impuna in toate meciurile ramase pana la finalul sezonului. "Ne gandim sa castigam toate cele cinci meciuri ramase. Sper ca si echipele cu care joaca ASA sa-i impiedice. Ei nu au un joc foarte stralucit, dar sunt foarte eficienti. Suntem obligati sa castigam cele cinci meciuri ramase. Daca pana acum depindeam de noi, acum depindem de ASA. Din decembrie am spus ca nu este terminat inca campionatul", a afirmat el, mentionand ca Steaua are sansa a doua la castigarea campionatului.

Intrebat daca este o ruptura intre el si vestiar, Galca a raspuns: "Ce sa fac? Sa zic ca nu e? Ca nu e? Intrebati-i pe ei".

Formatia ASA Targu Mures a invins, miercuri, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Steaua, intr-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I, si a trecut pe primul loc in clasament, gruparea bucuresteana coborand astfel pe pozitia a doua.