Razvan Burleanu, presedintele FRF, a discutat, luni, intr-o conferinta de presa, despre subiectul Mircea Lucescu vs nationala de fotbal a Romaniei. Dupa spusele lui Burleanu, Mircea Lucescu ar fi venit gratis la prima reprezentativa, insa nu a gasit intelegere printre conducatorii celor de la Sahtior Donetk.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Au fost doua variante ideale, cei mai titrati antrenori: Lucescu si Iordanescu. Ei se incadrau in profilul selectionerului pe care il cautam. L-am dorit pe Lucescu, a vrut si el asta, merita pe deplin, a vrut sa sustina un proiect national. Din pacate, nu s-a putut acum, cei de la Sahtior nu au agreat aceasta varianta", a spus Razvan Burleanu.

"In nici un moment in discutiile cu Mircea Lucescu nu s-a pus problema banilor. A zis ca vine gratis, vine animat de spiritul national. El si-a dorit sa vina, dar conducerea clubului a refuzat" - Razvan Burleanu.

Anghel Iordanescu este, incepand de luni, noul selectioner al Romaniei, dupa ce a fost validat in functie de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal. "Generalul" va fi ajutat de secunzii Viorel Moldovan, Daniel Isaila si Ionut Badea.