Formatia Astra Giurgiu a fost invinsa, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), de echipa austriaca FC Salzburg, intr-un meci contand pentru etapa a doua a grupei D a Ligii Europa, inregistrand astfel a doua infrangere consecutiva in aceasta competitie, potrivit Mediafax.

Pentru Astra a marcat Seto '15, in timp ce pentru FC Salzburg au inscris Kampl '35 si Soriano '42.

1-0: Seto a marcat de la circa 18 metri dupa o pasa de la Enache.

1-1: Kampl a egalat cu un sut de la circa 11 metri.

1-2: Soriano a adus FC Salzburg in avantaj dupa ce a marcat din mijlocul careului.

Isaila: Ne-a invins o echipa mai buna si mai experimentata

"Ne-a batut o echipa mai buna, mai experimentata, am facut acea greseala la primul gol. Baietii au muncit, au incercat, dar atat s-a putut in seara asta. Ei au speculat acea eroare la primul gol, au prins incredere si si-au facut jocul. Am intalnit echipa foarte puternica si care a meritat victoria. Sansele noastre de calificare au fost mici de la inceput, dar vom incerca sa acumulam si noi puncte si experienta", a declarat Isaila la Dolce Sport.

Astra Giurgiu: Lung Jr. - Pliatsikas, Oros, Ben Youseff, Junior Morais - Seto, Laban (Florescu '73) - Enache, Budescu, William - Bukari. Antrenor: Daniel Isaila.

FC Salzburg: Gulacsi - Lazaro, Ramalho, Ilsanker, Hinteregger - Kampl, Ulmer, Leitgeb, Sabitzer - Alan (Bruno '83), Soriano (Quaschner '73). Antrenor: Adolf Hutter.

Cartonase galbene: Budescu '75, Ben Youseff '83 / Ulmer '48, Sabitzer '62, Lazaro '72.

Meciul a fost arbitrat de cehul Libor Kovarik, ajutat la cele doua linii de asistentii Krystof Mencl si Antonin Kordula. Asistenti suplimentari au fost Radek Prihoda si Michal Patak.

Rezerva a fost Jan Patak, iar observator pentru arbitri maltezul Adrian D. Casha.

In etapa urmatoare, la 23 octombrie, Astra va juca in deplasare cu echipa Celtic Glasgow, de la ora 22.05.