Steaua va fi nevoita sa treaca de Legia Varsovia (campioana Poloniei) pentru a ajunge in grupele Champions League. Tragerea la sorti de vineri (de la Nyon) a scos in calea trupei lui Laurentiu Reghecampf poate cel mai dificil adversar din urna a doua.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Tur - 21 august "Arena Nationala"

Retur - 27 august "Pepsi Arena"

"Legia Varsovia este o echipa foarte puternica si provine dintr-un campionat bun. Sunt sigur de faptul ca vom avea parte de doua meciuri dificile, insa ne vom concentra foarte bine la cele doua partide si trebuie sa ne impunem si sa ne atingem obiectivul de a juca in grupele UEFA Champions League" - Laurentiu Reghecampf pentru site-ul oficial al Stelei.

"Nu e vorba de noroc sau ghinion. Legia a pornit foarte bine in campionat, ne poate pune probleme. Va fi o dubla echilibrata, dar trebuie sa ne adjudecam statutul de cap de serie, sa jucam in grupele Ligii. E o echipa buna, cu gabarit, dar pornim cu prima sansa. Au o echipa bine organizata, dar fara jucatori care sa poata rezolva meciul.

Suporterii Legiei sunt poate cei mai fanatici din Europa. Nu cred ca e vreun jucator care sa nu isi doreasca sa evolueze pe arena lor. Noi speram sa luam o optiune inca din tur, cand vrem sa jucam pe un stadion plin. Kuciak e acolo, fost la Vaslui, si-a ajutat mult echipa sa se califice cu Molde" - Mihai Stoica la Digisport.

"Nu voiam sa jucam cu romanii, Steaua este un adversar dificil, lucru confirmat in sezonul trecut, cand a ajuns in fazele superioare ale Europa League. Ne vom documenta serios cu privire la adversar, care are in componenta in majoritate jucatori romani. Sper sa nu resimtim presiune si jucatorii sa-si arate adevaratul potential. E bine ca jucam primul meci in deplasare, e un lucru important pentru noi. Steaua este favorita, fara indoiala, o echipa care practica un fotbal deschis, dar ne vom juca toate sansele, vom lupta pentru grupele Ligii Campionilor. Trebuie sa avem incredere in fortele noastre si sa nu ne fie frica de ei" - Jan Urban, antrenorul celor de la Legia Varsovia, citat de cotidianul polonez Sport, conform Digisport.

Champions League, play-off:

Dinamo Zagreb - Austria Viena

Ludogoret Razgrad - FC Basel

Viktoria Plzen - NK Maribor

Sahtior Karagandy - Celtic

Steaua Bucuresti - Legia Varsovia

Olimpique Lyon - Real Sociedad

Schalke - Metalist

Pacos de Ferreira- Zenit

PSV - AC Milan

Fenerbahce - Arsenal

Cum au aratat urnele de la tragerea la sorti:

Urna capi de serie:

FC Basel (Elvetia), Viktoria Plzen (Cehia), Celtic Glasgow (Scotia), Steaua (Romania) si Dinamo Zagreb (Croatia)

Urna a doua:

Austria Viena (Austria)

Legia Varsovia (Polonia)

NK Maribor (Slovenia)

Ludogorets (Bulgaria)

Shakhtyor Karagandy (Kazahstan).

Urna non-campioanelor:

Urna 1

Arsenal

Lyon

AC Milan

Schalke

Zenit

Urna 2

PSV

Metalist

Fenerbahce

Real Sociedad

Pacos de Ferreira.