Dinamo a pierdut puncte importante in lupta pentru titlu, "cainii" fiind invinsi, scor 1-0, de FC Vaslui in "Stefan cel Mare". Trecem printr-un moment dificil, speram sa iesim din acest impas. In niciun caz nu ma gandesc la demisie. Sunt un caracter puternic", a precizat Liviu Ciobotariu in legatura cu viitorul sau pe banca tehnica a formatiei bucurestene.

Foto:

"E a doua infrangere consecutiva pe teren propriu la un interval scurt. Nu vreau sa gasesc scuze pentru aceasta infrangere, dar a fost greu fara trei jucatori de baza impotriva unei echipe care a terminat pe podium anul trecut. Trecem printr-un moment dificil, speram sa iesim din acest impas. Sper sa ridic moralul jucatorilor, deoarece sunt extrem de afectati. Ne-a lipsit si putina sansa astazi, desi nu vreau sa diminuez meritele Vasluiului. In niciun caz nu ma gandesc la demisie. Sunt un caracter puternic. E adevarat ca echipa trece printr-un moment greu, dar ar fi un gest de lasitate sa o parasesc acum. Cred ca am si suportul conducerii, nu stiu, nu am vorbit pana acum" - Liviu Ciobotariu, conform Mediafax.

"A fost foarte greu sa jucam fara Luchin si Grigore in defensiva si poate altfel as fi facut echipa daca nu erau suspendati. Rus a fost singura solutie pentru postul de fundas dreapta. Vasluiul este o echipa foarte buna, dar nu ma intrebati acum de titlu. Important este sa ne revenim pana la meciul cu Gaz Metan. Pentru moralul jucatorilor si pentru public e decisiv si jocul de joi cu Medias, apoi ne gandim la Rapid. In tur am avut rezultate bune cand foloseam aceeasi echipa. Cand schimbi 2-3 jucatori la Dinamo se vede in rezultate", a completat Ciobotariu.

In urma infrangerii cu FC Vaslui, Dinamo a ramas la cota 45 de puncte, la doua lungimi distanta de liderul CFR Cluj (echipa din Gruia are un meci mai putin disputat - va intalni pe Otelul, luni, de la ora 19.00).