Dinamo continua sa se intareasca pentru returul Ligii 1 la fotbal, echipa din "Stefan cel Mare" reusind sa-l transfere, marti, pe Alex Curtean, de la Poli Timisoara. "Mutarea s-a rezolvat, ii multumesc fotbalistului pentru tot ceea ce a facut pentru noi", a declarat Gheorghe Chivorchian, presedintele banatenilor.

Alexandru Curtean Foto: poli.tm.ro

"Transferul lui Curtean s-a rezolvat. Ma bucura ca Poli a demonstrat in continuare ca are valoare si trezeste interesul echipelor din Liga 1. Lui Alex ii multumesc pentru ce a facut pentru noi in acesti ani si ii doresc sa fie sanatos" - Gheorghe Chivorchian, presedintele lui Poli Timisoara, conform gsp.

"Sunt fericit ca transferul meu la Dinamo s-a rezolvat. A fost prima dorinta pe care mi-am pus-o in acest an si ma bucur ca s-a implinit in cateva zile. Sunt nerabdator sa ma alatur grupului puternic de la Dinamo, sa ma integrez cat mai repede si sa fac parte din echipa liderului. Imi doresc enorm sa fac performanta la Dinamo, sa castig in acest an primul meu trofeu din cariera" - Alexandru Curtean (Mediafax).

"Este un jucator pe care mi l-am dorit foarte mult, un jucator de care Dinamo are nevoie. Sunt sigur ca se va integra foarte repede in grupul nostru pentru ca este, repet, un jucator de valoare, obisnuit sa lupte pentru castigarea unui trofeu" - Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo.

In perioada de transferuri din aceasta iarna, Dinamo i-a mai achizitionat pe fotbalistii Stratila (venit de la Astra Ploiesti), Cosmin Matei (de la Astra Ploiesti), Zuluf si Ispir (Victoria Branesti).

Nascut pe 27 martie 1987, Alex Curtean a evoluat de-a lungul carierei la Gaz Metan Medias (2003-2009) si Poli Timisoara (2009-2012).