Nemultumiti de faptul ca au fost criticati de patronul echipei dupa infrangerea Stelei de la Piatra Neamt (1-0), fratii Costea au anuntat ca vor parasi in aceasta iarna echipa bucuresteana. "Sunt niste mascarici", au fost cuvintele cu care latifundiarul i-a caracterizat pe Mihai si pe Florin. "In iarna ne despartim", a fost replica lui Mihai Costea.

Mihai Costea, "vinovat" de infrangerea Stelei Foto: AGERPRES

"Sa-mi aduca banii si poate sa plece (n.r. Mihai Costea). Nu avem cum sa ne despartim acum, dar va promit ca nu vor mai fi decat in lotul largit al Stelei, nu-i veti mai vedea pe teren nici pe el, nici pe fratele lui" - Gigi Becali (Digisport).

Conform ziarelor de sport, Mihai i-a raspuns patronului printr-un sms: "Eu nu sunt mascariciul nimanui, la iarna ne despartim", a precizat Mihai Costea.

In momentul in care a semnat cu Steaua, Mihai a primit 50.000 de euro, in timp ce fratele sau mai mare a incasat o prima de 200.000 de euro.

Steaua a pierdut, scor 1-0, partida de la Piatra Neamt cu Ceahlaul, ros-albastrii aflandu-se la 11 puncte in spatele liderului Dinamo.