Cu o zi înainte de duelul celor două reprezentative din semifinalele Cupei Mondiale din Qatar, Lionel Scaloni și Zlatko Dalic au vorbit despre confruntarea dintre Argentina și Croația.

Lionel Scaloni, selecționerul echipei naționale de fotbal a ArgentineiFoto: Bagu Blanco/Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zlatko Dalic anunță că echipa sa va da totul pentru finală

Selecționerul Dalic a lăudat Argentina și privește încrezător spre meciul de marți, care ar putea duce Croația în finală.

„Să fim printre cele mai bune patru echipe din lume este un success extraordinar pentru Croația. Cu toate acestea, vrem mai mult. Sunt optimist și am încredere deplină în jucătorii mei. Au arătat mare calitate și putere de caracter, merită să fie în finală”, a declarat Zlatko Dalic, conform Reuters.

Lionel Scaloni a identificat punctele slabe ale croaților

Considerată favorită pentru duelul cu Croația, selecționerul Scaloni susține că Argentina a descoperit punctele slabe ale adversarilor.

„Au surprins multe echipe. Nu voi menționa jucătorii cheie sau punctele lor forte și cele slabe, dar am analizat și știm unde îi putem lovi. Uneori merge, alteori nu. Nu ne vom schimba stilul de joc. În timpul jocului vom lua decizii în funcție de situațiile care apar”, a anunțat Lionel Scaloni, citat de Reuters.

Argentina și Croația se întâlnesc marți, de la ora 21:00, în prima semifinală a Campionatului Mondial de fotbal din Qatar.