Fostul mare atacant brazilian Adriano se confruntă cu probleme în timpul Campionatului Mondial din Qatar. Soția s-a l-a părăsit după doar 24 de zile, după ce acesta a dispărut de acasă pentru a viziona meciurile.

AdrianoFoto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Adriano, părăsit din cauza meciurilor de la CM 2022

Adriano s-a despărțit de soția sa, Micaela Mesquita, după ce de curând prezentaseră fotografiile de la nuntă, în luna noiembrie, scrie Daily Mail.

Fostul jucător al lui Inter Milano, Parma, Roma, Corinthians și Flamengo a plecat la Vila Cruzeiro, un cartier din Rio de Janeiro, pentru a viziona partida dintre Brazilia și Elveția, alături de prietenii săi.

Acesta s-a întors acasă abia după două zile și după o ceartă cu soția sa, aceștia s-au despărțit. Micaela Mesquita a șters fotografiile comune de pe rețelele de socializare și a anulat petrecerea în familie stabilită pentru sfârșitul săptămânii.

Carieră impresionantă pentru Adriano

Adriano s-a retras din fotbal în 2016. A petrecut mai mulți ani la Inter Milano, cu care a câștigat de patru ori titlul în Serie A. De asemenea, a marcat 27 de goluri pentru naționala Braziliei, în 48 de apariții.