Noul Betano Master a revenit în forță odată cu intrarea campionatului de Liga 1 în faza decisivă de playoff și playout. Faci pronosticuri corecte pe meciurile de Liga 1 și câștigi bilete la EURO 2024, dar și premii care totalizează 1 milion de lei.

Betano MasterFoto: Betano

În perioada 14 martie – 21 mai 2024 jucătorii casei de pariuri Betano sunt provocați să ofere pronosticuri zilnice în cadrul concursului Betano Master, aflat pe site-ul betano.ro. Sunt puse la bătaie un fond total de surprize, precum și două pachete complete pentru EURO 2024.

Experiență de vis la EURO 2024

Primii 100 de jucători din clasamentul final ai Betano Master vor participa la o tragere la sorți în cadrul căreia pot câștiga unul dintre cele două premii constând în câte un pachet de două persoane la EURO 2024.

Fiecare pachet este visul oricărui iubitor de fotbal sau de sport în general și include:

1. transport cu avionul dus-întors București – Munchen

2. cazare în Munchen în perioada 13.06.2024 – 15.06.2024

3. acces la festivitatea de deschidere a Euro 2024 și la meciul de deschidere din data de 14.06.2024, evenimente ce se vor desfășura în Munchen, Germania.

Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 23.05.2024.

Mai mult detalii despre premii, aici.

Cum poți juca Betano Master?

Ca și până acum, Betano Master îți cere niște pronosticuri pe baza unor întrebări fixe, pe baza unor meciuri din Liga 1.

Fiecare pronostic trebuie ales din două posibile răspunsuri.

Spre exemplu, la meciul FCSB – Rapid întrebarea este formulată astfel: câte goluri vor fi marcate în meciul dintre FCSB și Rapid?

Cele două pronosticuri posibile ar putea fi:

a. Peste 2,5 goluri

b. Sub 2,5 goluri.

Jucătorul la Betano Master poate trimite câte un singur pronostic per întrebare. De asemenea, acesta va putea emite un nouă pronostic pentru o altă întrebare doar după ce Predicția deja înregistrată se va fi încheiat prin stabilirea rezultatelor respectivului eveniment.

Participantul primește 1 punct pentru fiecare pronostic corect care se pe baza rezultatelor reale ale evenimentului sportiv. Punctul astfel obținut se cumulează într-o „serie de puncte” cu celelalte puncte obținute anterior, după caz.

Pentru fiecare pronostic greșit, seria de puncte a participantului este resetată la „0”, indiferent de numărul de puncte acumulate în serie anterior. Astfel, punctele se acumulează în seria de puncte doar pentru pronosticurile consecutive corecte, iar Predicțiile greșite întrerup seria de puncte și o resetează la „0”.