CSM București a anunțat vineri, pe site-ul oficial, că ​jucătoarea Elizabeth Omoregie şi-a prelungit contractul pentru următoarele două sezoane.

CSM BucurestiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Elizabeth Omoregie și-a prelungit contractul cu CSM București

Prima jumătate de sezon a fost una grea pentru conducătoarea de joc, care nu a apucat să joace alături de „tigroaice” în urma unei intervenţii chirugicale la care a fost supusă în luna iunie.

„Mă bucur că am prelungit contractul cu CSM Bucureşti pentru încă doi ani şi sper că vom câştiga împreună atât Liga Campionilor, cât şi competiţiile din România.

Din păcate, până acum, nu am putut ajuta echipa în acest sezon, dar îmi doresc să revin curând pe teren mai puternică şi până la finalul anului competiţional să ajut echipa să-şi atingă obiectivele” - Elizabeth Omoregie.

Venită în vara anului 2018 de la Krim Ljubljana, handbalista din naţionala Sloveniei „a cucerit inimile fanilor prin valoare şi prin atitudinea de pe teren. În ultimele două sezoane de EHF Champions League ea a reuşit să marcheze 127 de goluri pentru CSM Bucureşti”, scrie campioana României.