​Un parior din Cogealac (Constanţa) are acum în cont peste 50.000 de euro după ce a decis să joace la aparate, la Magnumbet, doar 100 de lei.

Un bărbat din Constanța a dat lovitura la MagnumbetFoto: Magnumbet

Norocosul câştigător a băgat în aparat 100 de lei şi a câştigat 263.571,56 de lei la agenţia Magnumbet din localitatea Cogealac, judeţul Constanţa.

Bărbatul a intrat decis în agenţie şi a selectat miza 20 de lei, iar la una dintre mâini a avut parte de o surpriză uriaşă: aparatul a arătat un câştig fabulos!

Acesta a spus că, deşi este un client permanent al sălilor de jocuri, nu prea a avut parte de noroc până acum şi a dezvăluit ce va face cu banii.

„Sunt un jucător fidel, dar e prima oară când câştig o sumă aşa mare. Cu banii câştigaţi voi face investiţii pentru case. Am vacanţa programată astăzi, trebuie să plec la aeroport”, a declarat câştigătorul.

„Locuiește în Cogealac şi a jucat, la agenţia din localitate, la slot machines. Este un client fidel. El a băgat în aparat 100 de lei şi a selectat miza pe 20 de lei. A câştigat suma de 263.571,56 de lei”, a declarat Avida Maftei, manager regional la Magnumbet.

Deşi este un brand apărut acum patru ani, Magnumbet şi-a câştigat poziţia de lider în zona de est a României, ajungand în rândul celor mai cunoscute săli de jocuri, şi continuă să ofere momente atât de fericite şi câştiguri atât de mari clienţilor săi din peste 10 judeţe, pentru care pune la dispoziţie aproape 200 de agenţii.