​Adrian Vasile este antrenorul echipei feminine de handbal a CSM București din 2019. Fostul selecționer încasează de la gruparea din Capitală un salariu de 10 mii de euro pe lună, dar spune că a câștigat puțin având în vedere munca pe care a depus-o în ultimii doi ani de zile.

Adrian VasileFoto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

În acest sezon, CSM are ca obiectiv câștigarea titlului național (campioana en-titre este Rapid) și calificarea în Final Four în Champions League.

Salariul de 10 mii de euro pe lună, mic față de munca prestată - Adrian Vasile

Întrebat de Denise Rifai în emisiunea de la Kanal D despre salariul pe care îl încasează la CSM București, Adrian Vasile a surprins spunând că nu primește pe măsura muncii prestate în ultimii doi ani de zile.

Antrenorul câștigă 10.000 de euro pe lună la CSM București (conform presei sportive) și a fost întrebat dacă merită acești bani.

„Prin prima rezultatului de anul trecut, nu. Prin prisma muncii pe care am făcut-o în ultimii doi ani, extra antrenor, cred că am câștigat puțin.

Da, mi-ajung banii de la un salariu la altul, nu sunt cheltuitor, sunt chibzuit, deși știu să mă bucur de viață. Media este corectă, între munca depusă și rezultat” - Adrian Vasile.

Despre îndepărtarea Gabrielei Szabo din fruntea CSM București

„Nu cred că mă protejează domul primar (n.r. Nicușor Dan), dânsul înțelege că are nevoie de oameni de excelență în subordonatele Primăriei.

Nu aș pune detașarea doamnei Gabriela Szabo de la CSM București într-o conexiune directă cu mine, cred că e cu totul altceva” - Adrian Vasile, pentru sursa citată.

CSM București a debutat în noul sezon național cu o remiză, scor 31-31, contra Rapidului, tocmai echipa care i-a suflat titlul de campioană a României în sezonul precedent.