A sperat până în ultimul moment că va putea participa în finala de la bârnă de la JO 2020, dar corpul ei a fost de altă părere. Cu durere în suflet, Larisa Iordache a transmis un mesaj emoționant tuturor celor care au susținut-o necondiționat.

Larisa Iordache si tristetea neparticiparii in proba de barnaFoto: cosr.ro

Gimnasta (25 de ani) promite că drumul ei în sport nu se oprește aici, cu această șansă nefructificată. Va lua o mică pauză, iar atunci când va fi pregătită fizic și psihic va reveni.

Mesajul Larisei Iordache

"Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci.

Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finala olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit... durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om.

Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine si pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lânga mine ți nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea... Însa știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc!

Este greu, greu... pentru că de data asta chiar am crezut ca o să fie bine totul.

Însa drumul nu se oprește aici cu această șansa nefructificată.

Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul din punct de vedere psihic cât si fizic.

*

Antrenorilor mei vreau să le spun ca îi iubesc pentru ca indiferent de situație ei au crezut în mine și în tot ceea ce am facut. Și pentru ca au pornit cu mine pe drumul acesta, chiar când nu aveam pe nimeni lânga noi.

Și vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat și m-au încurajat" - Larisa Iordache.