Multipla campioană mondială Jessica Fox și-a reparat caiacul într-un mod destul de surprinzător, folosind un prezervativ, chiar înainte de a câștiga proba de caiac slalom de marți, relatează La Libre Belgique.

Jessica Fox a castigat pentru prima data o medalie olimpica dupa ce si-a reparat caiacul cu un prezervativFoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Într-un videoclip pe care Fox l-a distribuit pe rețelele de socializare, o vedem alături de un membru al echipei Australiei care consolidează capătul caiacului său cu carbon și un prezervativ.

„Pun pariu că nu știați că prezervativele ar putea fi folosite pentru a repara un caiac”, a scris aceasta înainte de punerea prezervativului pe vârful caiacului.

„Sunt foarte elastice, foarte puternice, conferă carbonului un finisaj neted”, a precizat campioana australiană.

Acest mic truc a ajutat-o să câștige medalia de bronz la proba de caiac slalom. Două zile mai târziu Fox a câștigat aurul olimpic la canoe slalom.

Campioana australiană, care își dorea de mult timp o medalie olimpică, și-a completat astfel palmaresul impresionant de realizări care include multiple titluri mondiale.