Gimnastul Marian Drăgulescu a ratat, sâmbătă, calificarea în finală la sărituri, singura probă în care a luat startul la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Marian DragulescuFoto: Ulrik Pedersen/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Drăgulescu, care va împlini 41 de ani în 18 decembrie, a fost notat cu 13.466 la prima săritură şi cu 14.533 la cea de-a doua, pentru o medie de 13.999, cu care se află la ora transmiterii acestei ştiri pe locul 9, astfel că ratează ultimul act la JO.

În finală se califică gimnaştii clasaţi pe primele opt locuri ale clasamentului, iar concursul este încă în derulare, cu subdiviziunea a doua din trei.

Ce spune Marian Drăgulescu după ratarea calificării

”Am fost foarte aproape să reuşesc prima săritură în picioare! Nu îmi pare rău că am mai încercat încă o dată, sunt doar recunoscător. De aici de la Tokyo, vă îmbrăţişăm eu şi antrenorul meu Ştefan Gal şi mulţumim tuturor pentru suport şi pentru gândurile frumoase. Îi vom urmări mai departe pe colegii noştri şi le vom ţine pumnii strânşi”, a transmis Marian Drăgulescu după calificările la sărituri.

La JO de la Tokyo, gimnastica românească mai este reprezentată de Larisa Iordache, participantă în calificări la bârnă, respectiv de Maria Holbură, care va lua startul la toate cele patru aparate, transmite News.ro.