Floyd Mayweather a castigat fara probleme lupta cu campionul UFC Conor McGregor in repriza a 10-a, cand arbitrul a intrerupt partida.

HotNews.roFoto: Hotnews

Oricine s-a uitat la aceasta lupta poate spune cu greu ca a asistat la un meci de box ci doar la un show asa cum numai americanii stiu sa inventeze. Conor McGregor nu are postura de boxer, nu are pasii si miscarile din box, parand uneori chiar ridicol in ring.

Mayweather nici nu l-a atins in primele 4 runde, iar cand a inceput sa dea drumul la lovituri s-a vazut ca irlandezul nu ar face fata in ringul de box nici macar cu un campion retras de 5 ani de zile.

Cu toate ca "Moneyweather" l-a lasat sa se manifeste pe irlandez in primele 2 reprize, prilej de sperante pentru zgomotosii irlandezi din sala, dar si pentru milioanele sale de fani, McGregor nu a parut fi intr-o conditie fizica la inaltimea unui astfel de meci, avand probleme mari incepand chiar cu repriza a cincea.

Americanul s-a intrebuintat serios abia din reprizele 7-8, iar in repriza a noua a fost la un pas sa-l faca KO. McGregor s-a dus impleticit in coltul sau, a revenit la fel de obosit, iar Mayweather l-a lovit din toate directiile, arbitrul de ring oprind meciul si acordand victorie prin KO tehnic.

  • Floyd Mayweather: Conor este un adversar foarte dificil, am oferit fanilor ce voiau sa vada. Este mult mai bun decat credeam, a folosit diverse unghiuri. Dar eu am fost mai bun. Am ales partenerul potrivit pentru ultimul dans, aceasta a fost ultima mea lupta
    Conor McGregor: Devin neglijent cand obosesc.... Nu stiu daca voi mai boxa

Se ridica totusi cateva intrebari la sfarsitul acestei partide: A facut cinste boxului sau increderea in corectitudinea unor astfel de finale va avea si mai mult de suferit?! Este posibil sa organizezi un meci de box intre un fost campion modial la acest sport si un campion UFC cu palmares 0 in box?! Chiar l-a tinut "pe bune" in ring 10 runde McGregor pe Mayweather? Vom mai vedea astfel de partide?

Lasam specialistii sa se pronunte....

  • Aproximativ 500 de milioane de dolari vor imparti cei doi luptatori. Lui McGregor ii vor reveni aproximativ 100 de milioane de dolari, in timp ce marea parte a bursei va fi incasata de american
    In varsta de 28 de ani, McGregor este marea vedeta a UFC, cel mai important campionat de arte martiale mixte (MMA), in timp ce Mayweather (40 ani) s-a retras din box in 2015, dupa ce a castigat toate cele 49 de meciuri disputate ca profesionist si a adunat o avere de evaluata la 800 milioane dolari.
  • McGregor, in varsta de 29 de ani, a avut o greutate de 69,4 kg, in timp ce Mayweather (40 ani) a cantarit 67,8 kg. Cei doi nu aveau voie sa depaseasca 69,8 kg.