Victorie la TAS! Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea Simonei Halep (32 de ani) la 9 luni, după audierile care au avut loc în perioada 7-9 februarie. Decizia, oficială și definitivă, a fost luată în unanimitate, 3-0, de către judecători. Cristian Tudor Popescu a reacționat pentru GSP.ro și spune că nu se mai aștepta la o asemenea răsturnare de situație.

Cristian Tudor PopescuFoto: captura video emisiune GSP.ro

„Simonei Halep i s-a făcut dreptate, este o veste foarte bună, în ciuda faptului că e surprinzătoare, eu nu am mai auzit de o asemenea reducere de suspendare până acum, de la 4 ani la 9 luni. Și este o veste foartă bună pentru că Tribunalul de la Lausanne a ținut seama de ce am spus din primul minut și până azi.

Am susținut mereu, am și scris, că Simona a greșit, dar nu pot să cred că în mod conștient ar fi introdus în corp acea substanță! Faptul că Mouratoglou, chiar atât de târziu, a recunoscut - pentru că din ordinul lui i s-a dat acel colagen contaminat, iar Simona nu a știut ce a luat -, asta a contat.

Cele 9 luni date ca pedeapsă sunt corecte, o penalizează pentru că s-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje, să țină minte să nu mai facă așa ceva. Și-a abandonat staff-ul și s-a pus în brațele altui staff străin...”

Citește integral pe GSP.ro