Ons Jabeur trebuia să joace cu Daria Kasatkina în sferturile turneului de la Zhengzhou, dar tunisianca a fost nevoită să se retragă din competiția de categorie „WTA 500”.

Ons JabeurFoto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ons Jabeur s-a retras de la WTA Zhengzhou

Într-un videoclip postat de organizatorii întrecerii din China, tripla finalistă de Grand Slam a precizat că s-a accidentat la genunchi.

„Îmi pare rău că trebuie să mă retrag, deoarece genunchiul meu nu se simte prea bine și aș vrea doar să spun că mi-a plăcut timpul petrecut aici în Zhengzhou și sper să mă pot întoarce data viitoare. Mulțumesc pentru că m-ați încurajat și sper să mă întorc anul viitor” - Ons Jabeur.

În urma retragerii finalistei de la US Open (2022) și Wimbledon (2022, 2023), Daria Kasatkina s-a calificat în semifinale și se va duela cu învingătoarea partidei dintre cehoaica Barbora Krejcikova (18 WTA, favorită 7) și ucraineanca Lesia Tsurenko (43 WTA).

Zhengzhou Open se desfășoară în perioada 9-15 octombrie, pe hard, face parte din categoria WTA 500 și are premii totale în valoare de $780.637. Singura ediție a turneului care a mai avut loc (în 2019) a fost câștigată de Karolina Pliskova.