Zi după zi, două investigații jurnalistice, cea a GSP și cea a ziarului canadian The Globe and Mail, aduc la lumină secretele unei Academii fabulos de bogate și ale unui faimos antrenor care au stopat cariera Simonei Halep.

Simona Halep si Patrick MouratoglouFoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Când dumneavoastră, cititorii, veți deveni cu toții „betting conversions”, adică veți fi convertiți în pariori, cine va mai da frisoane mai marilor din lumea tenisului mondial? Pe cine veți mai trimite la capătul lumii, ca să caute acul în carul cu fân?

Așa, pornind la drum curios, fără să știi unde vei ajunge, poți descoperi firma care a produs suplimentul pe care Patrick Mouratoglou l-a recomandat Simonei Halep. De ce l-a recomandat? Antrenorul auzise că e un praf bine produs și frecvent folosit de sportivi importanți. Da, chiar așa a declarat antrenorul către ITIA: că știa din auzite de marca aceasta de colagen - Keto MCT. Îl producea un tip, Koveos, un cunoscut al lui Mouratoglou. Astfel a ajuns Academia francezului să-l administreze Simonei Halep.

Koveos a spus că mai mulți jucători au folosit, la US Open, praful său de 1 dolar cutia. Atât a costat producția, apare în actele consultate de GSP: 1 dolar cutia. Cea mai scumpă Academie de tenis din lume lucrează cu cel mai ieftin praf.

Citește mai departe pe GSP.ro