După prima poziție a familiei Koveos și reacțiile din echipa Simonei Halep, Gazeta s-a întors la sediul firmei canadiene Quantum Nutrition și a găsit o atmosferă de asediu. La alte două adrese declarate de John Koveos în acte oficiale nu există nicio a urmă a directorului firmei care a produs suplimentul consumat în 2022 de Halep înainte de a fi depistată pozitiv. ”Koveos s-a raliat de la început poziției ITIA”, a spus Bogdan Stoica, avocatul lui Halep.

sediul baricadat al fratilor greci acuzati de Simona Halep ca i-au ruinat carieraFoto: GSP

Deloc cunoscută în lumea sportului european, familia Koveos a intrat în viața lui Halep prin intermediul lui Frederic Lefebvre, directorul Academiei Mouratoglou.

Sediul vecinilor greci de la Quantum Nutrition este de ieri baricadat. După vizita reporterului Gazetei și discuția avută cu Konstantino Koveos, ușa de la intrare - folosită până atunci nestingherit de curierii veniți să aducă sau să preia pachete mici - a fost încuiată.

Sub autocolantul cu numele liniei de produse Schinoussa a apărut o foaie A4 pe care scrie “No trespassing”. Adică “Acces interzis”. Conform legii canadiene, orice acțiune de acces pe o proprietate privată care afișează acest semn constituie o infracțiune.

Citește continuarea pe GSP.