Daniil Medvedev (3 ATP) a părăsit turneul ATP 250 de la 's-Hertogenbosch încă din turul al doilea, după ce a fost învins surprinzător de francezul Adrian Mannarino (52 ATP), scor 4-6, 6-4, 6-2.

Daniil MedvedevFoto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Daniil Medvedev, învins de Adrian Mannarino la ATP 's-Hertogenbosch

După un prim set adjudecat de sportivul din Rusia, cel de-al doilea a fost mult mai echilibrat, chiar dacă Medvedev mai avea nevoie doar de două gameuri pentru a câștiga partida.

Mannarino a dat dovadă de maturitate pe final și a reușit să egaleze situația.

În setul decisiv, francezul a dominat categoric, a condus cu 4-1 și n-a putut rata calificarea, după o partidă care a durat două ore.

Fost lider mondial, Medvedev a câștigat în acest an titlurile de la Rotterdam, Doha, Dubai, Miami și Roma și a pierdut finala de la Indian Wells.

În sferturile de finală, Adrian Mannarino se va duela cu câștigătorul dintre australianul Jordan Thompson și canadianul Milos Raonic.

Libema Open ('s-Hertogenbosch) are loc în perioada 12-18 iunie, pe iarbă, este un turneu pregătitor pentru Wimbledon, face parte din categoria ATP 250, are premii totale în valoare de 673.630 de euro, iar ultimul campion este Tim van Rijthoven (în 2022).