Angelique Kerber a pierdut pentru a doua oară în mai puțin de o săptămână în fața Biancăi Andreescu, lucru care a făcut-o pe jucătoarea din Germania să reacționeze dur la strângerea de mână din finalul partidei. "Ești cea mai mare regină a dramelor dintotdeauna" a fost mesajul pe care Kerber i l-a transmis adversarei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Vezi aici momentul:

Întrebată despre momentul din finalul partidei, Bianca (18 ani) a spus: "A spus ceva, dar nu sunt sigură ce. Nu am spus nimic, oricum, eu încerc să nu mă concentrez pe asta. Doar voi lăsa tenisul să vorbească pentru mine".

Reacția jucătoarei clasate pe locul 4 WTA pare să fi venit după ce Bianca a cerut de două ori intervenția fizioterapeutului (a doua oară la 4-1 în decisiv, când părea să aibă meciul în mână), fără să prezinte semne clare ale unei accidentări. Chiar dacă a părut foarte obosită în multe momente ale partidei, Andreescu a găsit de fiecare dată soluții în fața adversarei. De asemenea, Bianca ar fi trimis trei mingi direct în corpul adversarei în partida de la Indian Wells și a întârziat de mai multe ori serviciul lui Kerber.

De notat este faptul că partida dintre cele două jucătoare s-a terminat după ora 01:30 (Miami).

Pentru Bianca Andreescu, aceasta a fost a zecea victorie consecutivă în 16 zile și a 31-a în noul sezon. În optimi la Miami, jucătoarea canadiană de origine română se va confrunta cu Anett Kontaveit (Estonia/19 WTA).