Simona Halep a postat pe contul personal de Instagram dovada faptului că se antrenează, iar informația a fost confirmată de Florin Segărceanu, căpitanul echipei de FedCup a României. Acesta a oferit și ultimele detalii despre starea de sănătate a liderului mondial: "A făcut un antrenament intens, de două ore, la capacitate de 70-80%".

Simona HalepFoto: Twitter - China Open

Ce a spus Florin Segărceanu

"Simona este foarte bine, e bine pregătită fizic și a făcut un antrenament destul de intens, de 2 ore, la capacitate de 70-80%. Nu are niciun fel de dureri la spate, asta este vestea bună. Rămâne să se antreneze în țară până la sfârșitul anului, urmând ca pe 1 ianuarie să plece la Sydney (n.r- locația primului turneu din 2019 la care Simona ar trebui să participe).

Nu e pusă înca la punct complet cu pregătirea fizică specifică pentru tenis, dar e normal pentru că nu a mai jucat cinci săptămâni. Ea va efectua în fiecare zi câte un antrenament și, pe măsură ce va trece timpul, va ajunge să facă și două antrenamente pe zi" - Florin Segărceanu, pentru Gsp.ro.

Despre lipsa antrenorului

"Nu știu ce se va întâmpla, nu și-a ales încă un antrenor și, din câte știu eu, intenționează să meargă fără antrenor în Australia, să vadă cum este. Ea oricum mai colaborează cu Darren Cahill și sigur vor ține legătura având în vedere că sezonul începe în Australia", a completat Segărceanu.

Simona nu a oferit până acum detalii despre turneele la care ar putea participa înainte de Australian Open. Variantele ar putea fi Shenzhen (acolo unde este campioană en-titre) și Sydney.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Simona Halep, cetăţean de onoare al municipiului Călăraşi - Liderul mondial s-a prins în horă la finalul evenimentului