​Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a fost învinsă, marţi, în deplasare, de formaţia germană Fuchse Berlin, scor 33-29 (15-12), în al patrulea meci din grupa B a European League. Este al treilea eşec al dinamoviştilor în grupă.

HotNews.roFoto: Hotnews

Principalii marcatori pentru Dinamo a fost Gavriloaia 6 goluri, Diogo Hebo 6, Mamdouh 5, Negru 4, Kuduz 4.

În primele meciuri disputate, Dinamo a pierdut cu Sporting CP, 25-27, şi cu IFK Kristianstad, 22-31, şi a învins USAM Nimes Gard, cu 29-27. Dinamoviştii mai au şi un meci amânat din motive pandemice, cu Tatran Preşov.

După patru etape au 2 puncte în clasament, pe locul 5, penultimul în grupa B.

În continuare, Dinamo Bucureşti va avea următorul program: cu Fuchse Berlin (acasă în 8 decembrie), cu Sporting CP (deplasare, 9 februarie 2021), cu IFK (acasă, 16 februarie), cu USAM (deplasare, 23 februarie), cu Tatran Preşov (acasă, 2 martie).

Primele patru clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, cu meciuri programate între 23-30 martie, sferturi de finală între 13-20 aprilie şi Turneul Final Four, în 22-23 mai.

Dinamo Bucureşti a rămas singura reprezentantă a României în EHF European League, a doua competiţie valorică a continentului, după eliminarea formaţiilor Potaissa Turda şi HCDS Constanţa în turul secund.

EHF nu a acceptat participarea echipei Dinamo în Liga Campionilor, unde aceasta spera să primească wild-card, potrivit News.ro.