O schimbare importanta va avea loc la finalul actualului sezon din handbalul feminin european: Ambros Martin (selectionerul Romaniei) va pleca de la Gyor (actuala campioana a Ligii Campionilor), urmand sa pregateasca din vara echipa Rostov Don, informeaza 24.hu.

HotNews.roFoto: Hotnews

S-ar putea sa te intereseze si:

CSM Bucuresti anunta trei lovituri pe piata transferurilor: Le va aduce pe Andrea Lekic, Dragana Cvijic si Jovanka Radicevic

"Nu a fost deloc o decizie usoara, mai ales dupa ce am petrecut sase ani frumosi la Gyor. Inima mi-a spus sa raman, insa mintea a fost cea care a dictat. Tot ce s-a intamplat in jurul echipei in ultima perioada m-a determinat sa aleg plecarea. Acest lucru nu va afecta in niciun fel obiectivele stabilite pentru acest sezon" - Ambros Martin, citat de 24.hu.

In varsta de 49 de ani, Ambros Martin a castigat de trei ori Liga Campionilor cu Gyor, in sezoanele 2013, 2014 si 2017.

Din vara, tehnicianul iberic are sanse mari sa o pregateasca pe Roston Don. Formatia din Rusia face parte din aceeasi grupa cu Gyor si CSM Bucuresti in actuala editie a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Gyor a anuntat deja trei intariri pentru sezonul viitor: le va aduce pe Veronica Kristiansen, Kari Brattset si Amandine Leynaud.

Sursa foto: captura soccerstand.com