FCSB a început deja să se întărească pentru partea a doua a sezonului, iar formația antrenată de Elias Charalambous este decisă să câștige primul titlu după o pauză de 9 ani.

Ermal Krasniqi, CFR ClujFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ermal Krasniqi, dorit de FCSB - Patronul CFR-ului, deschis la negocieri

Ermal Krasniqi era la un moment dat unul dintre cei mai importanți jucători de la CFR Cluj.

Sosit în ianuarie 2023 de la Ballkani, în schimbul sumei de 200.000 de euro, fotbalistul din Kosovo a impresionat la primele sale apariții în tricoul CFR-ului, însă de ceva timp nu mai prinde prima echipă a ardelenilor.

Cu 10 apariții și o pasă de gol în actuala ediției a SuperLigii României, Krasniqi este unul din jucătorii preferați ai lui Gigi Becali.

Finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat deja că este dispus să îl transfere încă din această iarnă pe fotbalistul în vârstă de 25 de ani și că așteaptă răspunsul patronului de la CFR.

„Ermal Krasniqi este așteptat să plece de la CFR Cluj în iarnă pentru a semna cu rivala FCSB. Patronul Gigi Becali se pregătește să întărească echipa în perioada de iarnă și a recunoscut deschis că îi place de starul kosovar.

Interesul a fost arătat și de Mihai Stoica, oficialul FCSB-ului, care a spus că îi place foarte mult de Krasniqi, în ciuda faptului că nu mai este titular la Cluj.” - au scris cei de la nacionale.com.

Îmi place ăla, de care mi-era mie frică, n-au jucat cu el. Din stânga, ăla cu viteză. (n.r.- Krasniqi). A intrat, dar n-a jucat în viteza lui. Dacă mă pui să aleg un jucător de la ei, primul îl aleg pe ăla, Krasniqi.

Ăla e cel mai bun al lor, părerea mea. Dacă nu-l vrea și nu joacă cu el, să mi-l dea mie. Dacă-l dă, îl iau! Cu cât l-a luat el (n.r.- Ioan Varga)? Îi dau 300.000, cât a dat pe el, dacă a dat.” - spunea acum câteva zile Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Răspunsul patronului de la CFR nu a întârziat să apară. Neluțu Varga a confirmat că așteaptă o ofertă pentru Krasniqi, însă l-a avertizat pe Gigi Becali că acesta nu va fi deloc ieftin.

„Domnul Becali să facă oferta! Eu vorbesc serios, nu fac glume acum. I-am zis toată povestea. Să facă oferta, doar atât îi spun: fotbaliștii buni costă, discutăm, să-mi facă o ofertă pentru Krasniqi.” - a spus acesta.

1.4 milioane de euro este cota de piață a lui Ermal Krasniqi, potrivit Transfermarkt.

37 de meciuri, 5 goluri și 3 pase de gol sunt cifrele acestuia în tricoul celor de la CFR Cluj.