Remiza dintre CFR Cluj și FCSB, scor 1-1, i-a făcut pe conducătorii ardeleni să înceapă mai repede strategia pentru pauza de iarnă, iar trei jucători vor părăsi formația din Gruia.

Jucatorii echipei CFR ClujFoto: Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru

Konoplyanka, Juricic și Bălgrădean o părăsesc pe CFR Cluj

CFR Cluj a deschis scorul în partida cu FCSB și a avut o jumătate de repriză în care a dominat total, dar finalul o putea aduce în situația de a pierde toate punctele.

Distanța dintre cele două formații a rămas de 5 puncte, cu două etape înainte de întreruperea campionatului, iar oficialii din Gruia pregătesc deja lista plecărilor.

Patronul Nelu Varga a dezvăluit luni primii trei jucători care o vor părăsi pe CFR.

„La capitolul plecări, pot să vă spun trei jucători de care ne vom despărți.

Unul este Konoplyanka, o uriașă dezamăgire. A fost pariul meu, din păcate, însă l-am pierdut. Nu se poate ca înainte de fiecare meci oficial, când antrenorul te bagă, cu o zi înainte să-l anunți că te doare piciorul, că te înțeapă nu știu ce.

Probabil nu mai are chef de fotbal, dar nu mai contează, e subiect închis. Ne vom despărți de Konoplaynka la iarnă.

Un alt jucător care nu a dat satisfacție este Juricic. La fel, un fotbalist în care eu am crezut. Din păcate, n-a reușit să se adapteze, nu reușește să marcheze. Nu a fost ceea ce ne-am dorit și ne vom despărți de el la iarnă.

Al treilea este Bălgrădean cu care vom rezilia în această iarnă” – a declarat Nelu Varga, pentru Fanatik.

După 19 etape din actualul sezon al SuperLigii, CFR Cluj ocupă poziția secundă a clasamentului SuperLigii cu 33 de puncte, cu cinci mai puțin decât liderul FCSB.