Rapid a făcut mai multe transferuri în această vară, dar a și renunțat la unii jucători care nu au dat randamentul așteptat. Ultimul pe listă este fostul fotbalist al Farului, Andrei Ciobanu.

Jucătorii echipei RapidFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Andrei Ciobanu a fost împrumutat de Rapid la Poli Iași

Rapid l-a numit pe Cristiano Bergodi pe banca tehnică în locul lui Adrian Mutu, chiar înaintea primei etape din SuperLigă.

Antrenorul italian a anunțat în mai multe rânduri că mai are nevoie de doi jucători, dar a început și disponibilizările fotbaliștilor care nu intră în vederile sale.

Unul dintre preferații lui Adrian Mutu, Andrei Ciobanu, nu s-a impus în Giulești în sezon trecut, din care a pierdut și câteva luni în urma unei accidentări și a fost împrumutat la nou promovata Poli Iași.

În vârstă de 25 de ani, Ciobanu a fost format de Academia Hagi, promovat în prima echipă a Viitorului și apoi a Farului, de unde a ajuns la Rapid în vara anului trecut pentru 100.000 de euro.

În prezent, mijlocașul care a făcut parte din naționala U21 la turneul final din 2019 este cotat de transfermarkt la 600.000 de euro.

Rapid va evolua în etapa a treia a SuperLigii pe teren propriu, vineri de la ora 21:30, împotriva celor de la FC Botoșani.