Farul și Rapid se vor întâlni sâmbătă în cel mai interesant duel al ultimei etape a sezonului regulat. Miza este importantă pentru ambele formații, iar de rezultat depinde locul pe care vor termina în clasament.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Gheorghe Hagi, laude pentru jucătorii săi

Farul Constanța speră să obțină cele trei puncte pentru a intra în play-off de pe prima poziție a clasamentului, dar ar putea să fie depășită de CFR Cluj în cazul unui rezultat negativ.

„Am avut un an foarte bun, în care jucătorii s-au autodepăşit, am arătat că suntem o echipă competitivă, am avut constanţă, am dat ransdament, jucătorii au jucat foarte bine. Am arătat că merităm să fim unde suntem. De acum încolo încep meciurile foarte tari, meciurile grele.

Sperăm să credem în ce facem şi să avem mult curaj. Ne aşteaptă un meci dificil cu Rapid, dar suntem încrezători, avem convingerea că vom face un meci bun.

Boli e accidentat, iar Baravykas încă nu este apt. În rest toată lumea e bine. E important să ne atingem obiectivul de a încerca să ne impunem, să dominăm şi să impunem intensitatea şi ritmul jocului”, a anunțat Gheorghe Hagi, conform News.ro.

Adrian Mutu anunță 11 finale până la sfârșitul sezonului

Pentru Rapid, o eventuală înfrângere ar echivala cu locul al cincilea în play-off, în timp ce o victorie ar putea duce echipa din Giulești pe podium.

„Pentru noi, de mâine începe play-off-ul. Întâlnim echipa de pe primul loc, o echipă grea, o echipă bună. Vom avea de mâine încolo 11 meciuri ca 11 finale. Abordăm meciul la victorie, așa cum am făcut-o tot timpul. Nu este un meci ușor, dar vrem să câștigăm, bineînțeles.

Alibec este unul dintre cei mai buni atacanți din România, așa cum este și Dugandzic și trebuie să fim atenți la el pentru că este periculos.

Ioniță este un jucător important, ca de altfel toți băieții din echipă. Mi-ar fi plăcut să-l avem cu noi, dar eu cred că cine va intra în locul lui își va face treaba”, a susținut Adrian Mutu la conferința de presă premergătoare partidei.