Ekaterina Alexandrova - Jessica Pegula, meci contând pentru sferturile de finală ale turneului WTA 1000 de la Miami (Florida, SUA), este programat, miercuri, 27 martie, nu înainte de ora 17:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

Tenis de campFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Ekaterina Alexandrova, una dintre surprizele plăcute ale competiţiei, şi Jessica Pegula, o prezenţă constantă în fazele superioare ale turneelor importante, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide din sferturile de finală de la Miami Open.

Ekaterina Alexandrova (Rusia, 16 WTA), care a avut liber în primul tur, a ajuns în această fază a turneului din Florida după ce a trecut în turul al doilea de Donna Vekic (Croaţia, 34 WTA), scor 6-3, 6-4, în turul al treilea de Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, 22 WTA), scor 6-4, 3-6, 6-3, pentru ca în optimile de finală să dea lovitura şi să o elimine fără drept de apel pe Iga Swiatek (Polonia, 1 WTA), scor 6-4, 6-2.

În 2024, sportiva din Rusia a jucat o finală la Linz şi o semifinală la Adelaide, iar la Indian Wells, precedentul turneu la care a participat, a fost eliminată în primul tur de Yulia Putintseva (Kazahstan, 68 WTA), scor 5-7, 1-6.

Ekaterina Alexandrova are în palmares patru titluri la simplu şi un titlu la dublu în circuitul WTA, iar în cariera sa a câştigat din premii aproape 6.000.000 USD (cea mai mare performanţă la un turneu de Grand Slam este o optime de finală).

Jessica Pegula (SUA, 5 WTA), care a avut liber în primul tur, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami după ce le-a eliminat pe Lin Zhu (China, 63 WTA) în turul al doilea, scor 6-4, 4-1 (retragere), pe Leylah Fernandez (Canada, 35 WTA) în turul al treilea, scor 7-5, 6-4, şi pe Emma Navarro (SUA, 20 WTA) în optimile de finală, scor 7-6, 6-3.

În 2024, sportiva din SUA a jucat o semifinală la San Diego, iar la Indian Wells, precedentul turneu la care a participat, a fost eliminată în primul tur de Anna Blinkova (Rusia, 44 WTA), scor 2-6, 6-3, 3-6.

Jessica Pegula are în palmares patru titluri la simplu şi şapte titluri la dublu în circuitul WTA, iar în cariera sa a câştigat din premii aproape 13.000.000 USD (are şase prezenţe în sferturile de finală ale turneelor de Grand Slam).

Cele două jucătoare s-au întâlnit o singură dată până acum, în 2021, în optimile de finală ale turneului de la Roma, când Jessica Pegula a câştigat partida cu Ekaterina Alexandrova, scor 6-2, 6-4.

Superbet oferă cota 1,55 pentru pronosticul Total Seturi Sub 2,5: două seturi, indiferent de învingătoare, în meciul Ekaterina Alexandrova - Jessica Pegula.

Ekaterina Alexandrova - Jessica Pegula TS sub 2,5


Cotă 1,55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol