FCU 1948 Craiova - CFR Cluj, meci contând pentru etapa a 26-a din campionatul României, este programat, sâmbătă, 17 februarie, de la ora 21:30, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCU 1948 Craiova, aflată mai aproape de poziţiile de baraj decât de cele de play-off, şi CFR Cluj, care începe să piardă teren în lupta pentru un loc de Europa, se întâlnesc în cel mai interesant duel al etapei a 26-a din SuperLiga.

FCU 1948 Craiova este pe locul 12, cu 30 de puncte, la cinci distanţă de Petrolul, care ocupă ultima poziţie de play-off (ploieştenii au jucat deja în această rundă) şi cu trei peste locurile de baraj, şi vine după două victorii şi trei înfrângeri în ultimele cinci partide din campionat, iar în runda precedentă a pierdut în deplasare, scor 0-1 cu Oţelul Galaţi.

În meciurile disputate pe teren propriu în actuala ediţie din SuperLiga, echipa antrenată de Giovanni Costantino a înregistrat şase succese, un rezultat de egalitate şi cinci eşecuri, iar golgheterul ei este Aurelian Chiţu, cu nouă reuşite în campionat.

De menţionat că Giovanni Costantino, care a semnat cu FCU 1948 Craiova pe 16 octombrie 2023, a bifat şapte victorii, două remize şi şase înfrângeri în cele 15 meciuri din SuperLiga şi Cupa României, iar presa italiană scrie că are oferte din Olanda şi Turcia!

CFR Cluj ocupă locul 3, cu 42 de puncte, la 12 distanţă de liderul FCSB şi doar cu două mai multe decât Universitatea Craiova, care este pe 4, şi cu unul peste Farul Constanţa, a cincea clasată, şi vine după două victorii şi trei înfrângeri în ultimele cinci etape din SuperLiga, iar în cea mai recentă a pierdut acasă, cu Rapid, scor 0-1.

„Am trecut peste meciul cu Rapid, chiar dacă a fost o înfrângere dureroasă. Sper că am învăţat din greşeli. Băieţii s-au antrenat bine săptămâna asta şi ştiu că au nevoie de o victorie pentru a rămâne acolo, sus. Vor fi schimbări în primul 11”, a declarat Adrian Mutu, antrenorul lui CFR Cluj.

Ardelenii au patru succese, două remize şi şase eşecuri în partidele disputate în deplasare în actuala ediţie de campionat, iar cel mai bun marcator al lor este Philip Otele, cu nouă goluri în SuperLiga.

În meciul din tur, disputat pe 1 octombrie 2023, CFR Cluj s-a impus în faţa celor de la FCU 1948 Craiova cu 2-0, după golurile marcate de Camora (82) şi Otele (26).

Superbet oferă cota 1,28 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul FCU 1948 Craiova - CFR Cluj.

FCU 1948 Craiova - CFR Cluj


X2
Cotă

1,28

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol