Bayern Munchen - Hoffenheim, meci contînd pentru etapa a 17-a din campionatul Germaniei, este programat, vineri, 12 ianuarie, de la ora 21:30, pe Allianz Arena, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Bayern Munchen şi Hoffenheim deschid anul fotbalistic 2024 în Germania cu una dintre cele mai dezechilibrate partide ale etapei a 17-a din Bundesliga, ultima din tur.

Bayern Munchen este pe locul 2, cu 38 de puncte, la patru în urma liderului Bayer Leverkusen, dar mai are o restanţă de disputat, acasă, cu Union Berlin, şi vine după patru victorii şi o înfrângere în campionat, iar în etapa precedentă s-a impus pe terenul celor de la Wolfsburg, scor 2-1 (în ultimele nouă meciuri disputate în Bundesliga are opt succese şi un eşec, drastic, 1-5 în deplasare cu Eintracht Frankfurt).

În acest interval de timp, echipa antrenată de Thomas Tuchel a disputat două meciuri în Champions League, 0-0 acasă cu Copenhaga şi 1-0 în deplasare cu Manchester United, rezultate în urma cărora a câştigat Grupa A şi s-a calificat în optimile de finală ale competiţiei, dar şi o partidă amicală cu Basel, scor 1-1 în Elveţia, pe 6 ianuarie 2024.

Bayern Munchen este neînvinsă pe teren propriu în actuala ediţie de campionat, cu şase succese şi o un rezultat de egalitate, iar cel mai bun marcator al bavarezilor (şi al competiţiei) este Harry Kane, cu 21 de goluri în Bundesliga.

Hoffenheim ocupă locul 7, cu 20 de puncte, tot atâtea câte are şi Eintracht Frankfurt, echipa de pe 6, poziţie care asigură participarea în Conference League, şi vine după o victorie, două remize şi două înfrângeri în ultimele cinci partide din Budesliga, iar în etapa precedentă a terminat la egalitate pe teren propriu cu Darmstadt, scor 3-3 (are un singur succes, 3-1 acasă cu Bochum, în ultimele opt runde).

Echipa anterantă de Pellegrino Matarazzo, un american de origine italiană care ca jucător a activat în ligile inferioare ale Germaniei, este una dintre cele mai eficiente din Bundesliga în deplasare, acolo unde în actualul sezon a bifat cinci succese, un egal şi două eşecuri, iar cei mai buni marcatori ai ei sunt Maximilian Beier şi Andrej Kramaric, fiecare cu câte şase reuşite în campionat.

În ediţia trecută din Bundesliga, Bayern Munchen s-a impus, în tur, pe terenul celor de la Hoffenheim cu 2-0, pentru ca, în retur, pe Allianz Arena, să se înregistreze un surprinzător rezultat de egalitate, 1-1.

Superbet oferă cota 1,50 pentru pronosticul Pauză/Final 1/1: gazdele să conducă la pauză şi să se impună la final în meciul Bayern Munchen - Hoffenheim.

Bayern Munchen - Hoffenheim


Pauză/Final 1/1
Cotă

1,50

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol