Bayern Munchen - Galatasaray, meci contând pentru etapa a 3-a a Grupei A din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 8 noiembrie, de la ora 22:00, pe Allianz Arena, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 3, Orange Sport 1 şi Prima Sport 3.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Bayern Munchen (nouă puncte) şi Galatasaray (patru puncte) se întâlnesc în derby-ul de clasament al Grupei A, din care mai fac parte Manchester United (trei puncte) şi Copenhaga (un punct), primele două clasate urmând să se califice în optimile de finală ale competiţiei.

Bayern Munchen este liderul grupei, cu victorii pe linie în cele trei partide disputate până acum, 4-3 acasă cu Manchester United, 2-1 pe terenul celor de la Copenhaga şi 3-1 în deplasare cu Galatasaray (cu o victorie îşi asigură prezenţa în fazele eliminatorii).

Echipa antrenată de Thomas Tuckel merge foarte bine şi în Bundesliga, unde ocupă locul 2, cu 26 de puncte, după 10 etape, la doua puncte în urma liderului Bayer Leverkusen, şi tocmai a câştigat „Der Klassiker”, 4-0 pe terenul rivalei Borussia Dortmund (Harry Kane a reuşit o „triplă”), fiind neînvinsă în campiona (opt victorii şi două remize).

Şocul pentru Bayern Munchen a venit însă pe 1 noiembrie, în turul al doilea din DFB Cup (Cupa Germaniei), când campioana ultimilor 10 ani a fost eliminată după 1-2 în deplasare cu Saarbrucken, echipă aflată pe locul 15 în 3.Liga!

Galatasaray este a doua în grupă, cu patru puncte acumulate în cele trei runde disputate până acum, după 2-2 acasă cu Copenhaga (a fost condusă cu 2-0 şi a revenit după ce adversarii au rămas în zece), 3-2 în deplasare cu Manchester United (golul victoriei a venit tot în superioritate numerică) şi 1-3 pe teren propriu cu Bayern Munchen.

În Super Lig, echipa antrenată de fostul ei mare jucător Okan Buruk este pe locul 1, cu 31 de puncte, după 11 etape, cu un punct peste marea rivală Fenerbahce, iar în cel mai recent meci din campionat s-a impus acasă, scor 2-1 cu Kasimpaşa (are zece succese şi un egal).

Echipe probabile

Bayern Munchen: Neuer - Mazraoui, Kim, Upamecano, Davies - Kimmich, Goretzka - Coman, Musiala, Sane - Kane.

Galatasaray: Muslera - Boey, Sanchez, Bardakci, Angelino - Ayhan, Lucas Torreira - Tete, Akturkoglu, Zaha - Icardi.

Superbet oferă cota 1,22 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul Bayern Munchen - Galatasaray.

Bayern Munchen - Galatasaray 1

Cotă 1,22


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol