Las Palmas - Atletico Madrid, meci contând pentru etapa a 12-a din campionatul Spaniei, este programat, vineri, 3 noiembrie, de la ora 22:00, pe Estadio Gran Ganaria, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 3, Orange Sport 2 şi Prima Sport 4.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Las Palmas şi Atletico Madrid, două echipe în formă, deschid etapa a 12-a din LaLiga cu un meci care se anunţă mult mai echilibrat decât pare la prima vedere.

Las Palmas este pe locul 10, cu 14 puncte, cu opt peste locurile retrogradabile, iar în ultimele cinci etape a înregistrat trei victorii şi două înfrângeri (în cel mai recent meci din campionat s-a impus pe terenul celor de la Almeria, scor 2-1).

Insularii au jucat în această săptămână şi în Cupa Spaniei, competiţie în care au trecut de primul tur după victoria din deplasare cu Manacor (echipă din Tercera Division - liga a cincea), scor 3-0.

Echipa antrenată de Garcia Pimienta, un fost fotbalist de ligi inferioare care a bifat însă şi un meci pentru Barcelona, are două victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere în cele cinci meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon, iar golgheterii ei sunt Jonathan Viera şi Marc Cardona, fiecare cu câte două reuşite în LaLiga (din totalul de opt, cele mai puţine marcate din tot campionatul).

Atletico Madrid ocupă locul 3, cu 25 de puncte, cu trei mai puţine decât primele două clasate, Real Madrid şi Girona, în condiţiile în care mai are o restanţă de disputat (acasă, cu Sevilla, pe 23 decembrie), iar în ultimele cinci partide a bifat tot atâtea victorii (în cel mai recent meci din campionat s-a impus acasă cu Alaves, scor 2-1).

În acest interval, madrilenii au disputat şi două meciuri în Grupa E din Champions League, 3-2 pe teren propriu cu Feyenoord şi 2-2 în deplasare cu Celtic Glasgow (sunt pe locul 2 după trei runde, cu cinci puncte).

În cele cinci partide disputate în acest campionat în deplasare, echipa antrenată de Diego Simeone a înregistrat trei succese, o remiză şi un eşec, iar cel mai bun marcator al ei este Antioine Griezmann, cu şapte goluri în LaLiga.

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în ediţia 2017-2018 din LaLiga, când Atletico Madrid s-a impus în ambele partide cu Las Palmas, 5-1 în deplasare, în tur, şi 3-0 acasă, în retur.

Superbet oferă cota 1,65 pentru pronosticul 2: victorie pentru oaspeţi în meciul Las Palmas - Atletico Madrid.

Las Palmas - Atletico Madrid

2
Cotă

1,65

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol