Corvinul - Sepsi, meci contând pentru etapa a 2-a a Grupei A din Cupa României, este programat, marţi, 31 octombrie, de la ora 15:00, pe Stadionul Michael Klein din Hunedoara, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Corvinul (trei puncte), echipă revenită după ani buni în prim-planul fotbalului românesc, şi Sepsi (un punct), câştigătoarea ultimelor două ediţii ale competiţiei, se întâlnesc într-unul dintre cele mai interesante meciuri al grupei din care mai fac parte Petrolul (trei puncte), Hermannstadt (un punct), Progresul Pecica (niciun punct) şi Chindia (niciun punct), în condiţiile în care primele două clasate se califică în sferturile de finală ale Cupei României.

Corvinul a ajuns în această fază a competiţiei după ce a trecut în play-off de Csikszereda, scor 4-2 pe teren propriu, iar în prima partidă din grupa A s-a impus acasă, scor 2-0 cu Chindia (Liga 2).

Echipa antrenată de Florin Maxim are un parcurs foarte bun şi în Liga 2, acolo unde ocupă locul 3 după 11 etape, cu 21 de puncte, dar nu are drept de promovare în SuperLiga din cauza formei de organizare (club de drept public), iar în ultimele trei etape a bifat două succese şi o remiză (2-1 în deplasare cu Metaloglobus în cel mai recent meci din campionat).

Corvinul va juca în ultimul meci din grupă cu Progresul Pecica (Liga 3), în deplasare, pe 6 decembrie.

Sepsi a intrat în competiţie direct în faza grupelor şi în prima partidă din Grupa A a remizat pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 1-1, şi este deţinătoarea la zi a trofeului (s-a impus, de fapt, în ultimele două ediţii, după finale cu Voluntari şi, respectiv, U Cluj).

În SuperLiga, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu ocupă locul 9 după 14 etape, cu 18 puncte, iar în ultimele trei etape a înregistrat două victorii şi un eşec (2-0 în deplasare cu Voluntari în cel mai recent meci din campionat).

Sepsi va juca în ultimul meci din grupă cu Petrolul, în deplasare, pe 6 decembrie.

„Trebuie să câştigăm, suntem deţinătorii trofeului. După, vom juca cu Petrolul, va fi un meci greu cu o echipă bună”, a spus Liviu Ciobotariu.

Corvinul - Sepsi, din Grupa A a Cupei României, este primul meci din istorie între cele două echipe.

Superbet oferă cota 1,20 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Corvinul - Sepsi.

Corvinul - Sepsi
X2
Cotă
1,20

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol