Oţelul - FCSB, meci contând pentru etapa a 2-a a Grupei C din Cupa României, este programat, marţi, 31 octombrie, de la ora 21:00, la Galaţi, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Oţelul şi FCSB, singurele echipe care au câştigat partidele din prima etapă şi au câte trei puncte, se întâlnesc într-un adevărat derby al grupei din care mai fac parte Dinamo (un punct), FCU 1948 Craiova (un punct), Bihor (niciun punct) şi Zalău (niciun punct), în condiţiile în care primele două clasate se califică în sferturile de finală ale Cupei României.

Oţelul şi FCSB s-au întâlnit şi anul trecut în faza grupelor Cupei României, când partida disputată tot la Galaţi s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Oţelul a ajuns în această fază a competiţiei după ce a trecut în play-off de FC Bacău (Liga 3), scor 3-1 în deplasare, iar în primul meci din Grupa C s-a impus pe terenul celor de la Zalău (Liga 3), scor 4-1.

În SuperLiga, echipa antrenată de Dorinel Munteanu este pe locul 10 după 14 etape, cu 14 puncte (are 10 remize şi două înfrângeri venite pe teren propriu, cu FCSB şi, respectiv, Farul), iar în ultimele trei etape a înregistrat două rezultate de egalitate şi o înfrângere (a terminat 1-1 acasă cu Hermannstadt în cel mai recent meci din campionat).

Oţelul Galaţi va juca în ultimul meci din grupă cu Dinamo, în deplasare, pe 6 decembrie.

FCSB a intrat în competiţie direct în faza grupelor şi în prima partidă din Grupa C s-a impus pe terenul celor de la Bihor (Liga 3), scor 2-0, iar din acest sezon nu mai tratează Cupa României ca pe o competiţie amicală, deoarece câştigarea trofeului asigura prezenţa în preliminariile Europa League, adică o răsplată financiară peste cea oferită de locul 2 în campionat, care permite participarea în Conference League.

Echipa antrenată de Elias Charalambous este lider în SuperLiga, cu 31 de puncte după 14 etape (a pierdut o singură partidă, 1-2 în deplasare cu UTA), iar în ultimele trei etape a bifat o victorie şi două remize (2-2 în deplasare cu Petrolul în cel mai recent meci din campionat).

FCSB va juca în ultimul meci din grupă cu FCU 1948 Craiova, în deplasare, pe 6 decembrie.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în etapa a 3-a a acestui sezon din SuperLiga, când FCSB s-a impus pe terenul celor de la Oţelul cu 2-0 (Oct. Popescu 40, Compagno 90+1).

Superbet oferă cota 1,22 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Oţelul - FCSB.

Oţelul - FCSB
X2
Cotă
1,22

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol