PSG - Milan, meci contând pentru etapa a 3-a a Grupei F din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 25 octombrie, de la ora 22:00, pe Parc des Princes din Paris, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

PSG (trei puncte) şi Milan (două puncte) se întâlnesc în derby-ul săptămânii din Champions League, în cea mai complicată grupă a competiţiei (Newcastle are patru puncte, iar Dortmund, un punct).

PSG este pe locul 2, cu trei puncte, după ce a câştigat primul meci, scor 2-0 pe teren propriu cu Dortmund, pentru a fi ridiculizată apoi în deplasare, scor 1-4 cu Newcastle.

După ce i-a pierdut în această vară pe Lionel Messi, Neymar, Marco Verratti şi Sergio Ramos, antrenorul parizienilor, Luis Enrique, are probleme şi în campionat, acolo unde PSG ocupă doar locul 3 după nouă etape, cu 18 puncte, cu două mai puţine decât liderul Monaco şi cu unul decât a doua clasată, Nice.

După umilinţa din Anglia, PSG s-a revanşat în Ligue 1, cu două succese, 3-1 în deplasare cu Rennes şi 3-0 acasă cu Strasbourg, dar tocmai a primit o veste proastă: Kylian Mbappe a anunţat oficial clubul că nu va semna în vară prelungirea contractului (cel mai probabil va pleca fără sumă de transfer la Real Madrid).

PSG mizează pe tridentul ofensiv Kylian Mbappe - Kolo Muani - Osumane Dembele, în timp ce Goncalo Ramos pare ieşit pentru moment din schema lui Luis Enrique.

Campioana Franţei a pierdut doar unul dintre ultimele 34 de meciuri din faza grupelor din Liga Campionilor în faţa propriilor suporteri (s-a impus în 27 dintre acestea, restul de şase fiind remize).

Milan ocupă locul 3, cu două puncte acumulate după remizele cu Newcastle, scor 0-0 pe teren propriu, şi cu Dortmund, scor 0-0 în deplasare, iar un eşec la Paris ar putea fi echivalent cu eliminarea încă din faza grupelor pentru echipa lui Stefano Pioli, care în sezonul trecut ajungea în semifinalele competiţiei.

În Serie A, Milan tocmai a pierdut pe San Siro derby-ul cu Juventus, scor 0-1 (a evoluat cu un om mai puțin din minutul 40, după eliminarea lui Malick Thiaw), şi rămâne pe locul 2 după nouă etape, cu 21 de puncte, la doar unul sub liderul Inter (are însă doar un succes în ultimele trei meciuri oficiale).

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în ediţia 2009-2010 din Liga Campionilor, tot în faza grupelor, când au remizat de fiecare dată, scor 1-1, atât în tur, pe terenul lui Milan, cât şi în retur, acasă la PSG.

Echipe probabile

PSG: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Skriniar, L. Hernandez - Ugarte, Ruiz, Zaire-Emery - Dembele, Kolo Muani , Mbappe.

Milan: Maignan - Calabria, Thiaw, Kjaer, T. Hernandez - Krunic, Pobega - Pulisic, Reijnders, R. Leao - Giroud.

Superbet oferă cota 1,75 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul PSG - Milan.

PSG - AC Milan GG


Cotă
1,75


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol