CFR Cluj - Sepsi, meci restant contând pentru etapa a 5-a din campionatul României, este programat, joi, 5 octombrie, de la ora 20:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

CFR Cluj şi Sepsi, două echipe cu pretenţii la cel puţin accederea în play-off, se întâlnesc într-o restanţă a etapei a 5-a din SuperLiga, partida fiind programată iniţial în week-end-ul 13-14 august şi amânată deoarece ambele echipei erau angrenate la acea vreme în tururile preliminare din Conference League.

CFR Cluj este pe locul 2, cu 22 de puncte, la patru în urma liderului FCSB, care a disputat însă toate meciurile, iar în cea mai recentă etapă din campionat s-a impus acasă în faţa celor de la FCU 1948 Craiova, scor 2-0.

Cu doar câteva zile mai devreme, echipa antrenată de Andrea Mandorlini câştigase şi prima partidă din Grupa B a Cupei României, scor 3-1 în deplasare cu Alexandria.

În meciurile disputate în această stagiune pe teren propriu, CFR Cluj a înregistrat patru victorii şi o remiză, iar golgheterul echipei este Philip Otele, cu cinci reuşite în SuperLiga.

„Urmează un meci foarte greu cu Sepsi, apoi meciul cu Dinamo. Important este să câştigăm ambele meciuri înainte de pauza competiţională, să menţinem distanţa faţă de FCSB. Vom avea un meci foarte greu contra lui Sepsi, cu o echipă bună”, a spus Andrea Mandorlini.

Sepsi ocupă locul 9, cu 12 puncte, dar mai are de jucat o restanţă, în deplasare cu Poli Iaşi (pe 19 octombrie), iar în cea mai recentă etapă din campionat a pierdut în deplasare cu Farul, scor 1-2, a treia înfrângere consecutivă în SuperLiga (în această perioadă a disputat şi primul meci din Grupa A a Cupei României, 1-1 pe terenul celor de la Hermannstadt).

În partidele disputate în acest sezon în deplasare echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a bifat o victorie, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri, iar cel mai bun marcator al grupării din Sf. Gheorghe este Pavol Safranko, cu trei goluri în campionat.

„Este un joc foarte important, pentru că venim după o serie de meciuri neconcludente, şi ca exprimare, şi ca rezultate, şi avem nevoie de un restart. Trebuie să ne apropiem de primele şase locuri pentru că obiectivul nostru este de a intra în play-off. CFR Cluj este o echipă puternică, o echipă solidă, care deşi a făcut multe schimbări în lot practică un fotbal foarte bun”, a spus Liviu Ciobotariu.

În campionatul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori: în sezonul regulat CFR Cluj s-a impus pe teren propriu în tur, scor 2-1, pentru ca în retur, pe terenul lui Sepsi, să se înregistreze o remiză, scor 2-2; în play-off, CFR Cluj a câştigat ambele meciuri, în tur acasă şi în retur în deplasare, cu acelaşi scor, 2-1 (Sepsi s-a impus în partida din semifinalele Cupei României, 3-0 pe teren propriu, în semifinale).

Superbet oferă cota 2,00 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul CFR Cluj - Sepsi.

CFR Cluj - Sepsi GG


Cotă 2,00


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol