Manchester United - Galatasaray, meci contând pentru etapa a 2-a a Grupei A din Liga Campionilor, este programat, marţi, 3 octombrie, de la ora 22:00, pe Old Trafford, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 3.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Manchester United şi Galatasaray, două echipe care trec prin momente dificile, caută prima victorie în Champions League într-o grupă din care mai fac parte Bayern Munchen şi Copenhaga.

Manchester United, locul 3 în ultima ediţie din campionatul Angliei, a pierdut partida din prima etapă a Ligii Campionilor, 3-4 în deplasare cu Bayern Munchen, şi este singura echipă fără punct Grupa A.

În Premier League, echipa lui Erik ten Hag este abia pe locul 10 după şapte etape, cu doar nouă puncte, iar în cea mai recentă etapă din campionat a pierdut acasă în faţa lui Crystal Palace, scor 0-1, echipă pe care cu trei zile înainte o învinsese, tot pe teren propriu, cu 3-0, în turul al treilea din Cupa Ligii Angliei.

De altfel, „diavolii roşii” au dezamăgit până acum în acest sezon, având nu mai puțin de cinci înfrângeri în cele nouă meciuri disputate în toate competiţiile (cel mai bun marcator al echipei este mijlocaşul defensiv Casemiro, cu patru goluri).

Manchester United nu a evoluat în ediţia precedentă a Ligii Campionilor (a jucat în Europa League, fiind eliminată în sferturile de finală).

Galatasaray, campioana la zi a Turciei, a remizat în prima rundă din Champions League, 2-2 la Istanbul cu Copenhaga, la capătul unui meci în care a fost condusă cu 2-0 şi a reuşit să egaleze în ultimele zece minute şi doar după ce adversarii au rămas cu un om în minus pe teren!

În Super Lig, echipa lui Okan Buruk este pe locul 2 după şapte etape, cu 19 puncte (şase victorii şi un egal), la două în urma liderului Fenerbahce, iar în cel mai recent meci din campionat s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Ankaragucu, scor 2-1.

Galatasaray nu a evoluat în ediţia precedentă a Ligii Campionilor (nu a jucat deloc în cupele europene).

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în sezonul 2012-13 din Liga Campionilor, în faza grupelor, când Manchester United s-a impus în tur, pe Old Trafford, cu 1-0, pentru ca, în retur, Galatasaray să câştige pe Ali Sami Yen, tot cu 1-0.

Echipele probabile

Manchester United: Onana - Dalot, Varane, Lindelof, Reguilon - Casemiro, Amrabat - B. Fernandes, Mount, Rashford - Hojlund.

Galatasaray: Muslera - Boey, D. Sanchez, Abdulkerim, Angelino - Torreira, Demirbay - Zaha, Mertens, Kerem - Icardi.

Superbet oferă cota 1,45 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul Manchester United - Galatasaray.

Manchester United - Galatasaray 1

Cotă 1,45


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol