Mallorca - Barcelona, meci contând pentru etapa a 7-a din campionatul Spaniei, este programat, marţi, 26 septembrie, de la ora 22:30, pe San Moix, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Barcelona este gata să-şi consolideze prima poziţie şi pleacă favorită în partida de deplasare cu Mallorca, una dintre cele mai interesante ale etapei a 7-a din LaLiga.

Mallorca nu trece prin cea mai bună formă şi se află pe locul 16, cu doar cinci puncte acumulate (are o singură victorie în acest sezon), iar în etapa precedentă a pierdut pe terenul celor de la Girona, scor 3-5.

Echipa antrenată din 2022 de mexicanul Javier Aguirre are una dintre cele mai slabe defensive din LaLiga (a primit deja zece goluri), dar singurul succes de până acum a venit într-un meci din deplasare, 1-0 cu Celta Vigo (de altfel, doar un punct din cele cinci a fost câştigat pe teren propriu).

În această vară, insularii au adus mai mulţi fotbalişti consacraţi, precum Sergi Darder de la Espanyol (8 milioane de euro), Cyle Larin de la Valladolid (7,5 milioane de euro), Costa Samu de la Almeria (3 milioane de euro) sau Siebe van der Heyden de la St. Gilloise (2,7 milioane de euro), dar l-au pierdut pe Kang-In Lee, vândut pentru 22 de milioane de euro la Paris Saint Germain.

Barcelona este noul lider din LaLiga, cu 16 puncte, la egalitate cu cealaltă echipa catalană, Girona, iar în etapa precedentă s-a impus dramatic pe teren propriu, scor 3-2 cu Celta Vigo (în minutul 80 scorul era 0-2), şi a profitat de eşecul lui Real Madrid pe terenul rivalei locale Atletico Madrid (1-3) pentru a urca pe locul 1.

Echipa antrenată de Xavi Hernandez a bifat, astfel, a cincea victorie consecutivă (mai are o remiză în prima etapă, 0-0 în deplasare cu Getafe), interval în care a marcat de 18 ori, iar trei succese au fost realizate fără să primească gol (între timp a câştigat şi prima partidă din Liga Campionilor, 5-0 acasă cu Antwerp).

La nivel de lot, catalanii i-au adus pe Ilkay Gundogan de la Manchester City (liber de contract), Inigo Martinez de la Athletic Bilbao (liber de contract), Joao Felix de la Atletico Madrid şi Joao Cancelo de la Manchester City (ambii sun formă de împrumut), şi Oriol Romeu de la Girona (3,4 milioane de euro), şi i-a pierdut pe Ousmane Dembele (PSG) şi Franck Kessie (Al Ahli Jeddah), în timp ce Ansu Fati (Brighton), Clement Langlet (Aston Villa), Eric Garcia (Girona) şi Sergino Dest (Eindhoven) au plecat sub formă de împrumut.

În partidele din ediţia trecută de campionat, Barcelona s-a impus de fiecare dată în faţa celor de la Mallorca, 1-0 în tur, în deplasare, şi 3-0 în retur, pe teren propriu (catalanii au câştigat ultimele cinci meciuri directe, patru dintre acestea fără să primească gol).

Superbet oferă cota 1,40 pentru pronosticul PsF2: oaspeţii să condică la pauză sau să se impună la final în meciul Mallorca - Barcelona.

Mallorca - Barcelona PsF2


Cotă 1,40


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol