Atletico Madrid - Real Madrid, meci contând pentru etapa a 6-a din campionatul Spaniei, este programat, duminică, 24 septembrie, de la ora 22:00, pe Wanda Metropolitano, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Atletico Madrid şi Real Madrid se întâlnesc în etapa a 6-a din LaLiga, într-un nou episod din El Derbi Madrileno, care are un istoric de peste 100 de ani (primul meci a avut loc în 1906 într-o ligă regională, iar prima partidă din campionatul naţional s-a disputat în 1929).

Atletico Madrid are un start ezitant de campionat şi a acumulat doar şapte puncte după patru partide (are de jucat o restanţă acasă cu Sevilla), iar în etapa precedentă din LaLiga a suferit prima înfrângere a sezonului, 0-3 în deplasare cu Valencia (la mijlocul săptămânii a debutat în Champions League, 1-1 în deplasare cu Lazio).

Diego Simeone se află la al 13-lea sezon consecutiv pe banca tehnică a lui Atletico Madrid (locul 3 în stagiunea trecută), iar la nivelul lotului nu au avut loc mari schimbări (au plecat Yannick Carrasco la Al Shabab, Renan Lodi la Marseille şi Joao Felix la Barcelona, a venit Cesar Azpilicueta de la Chelsea).

Real Madrid are victorii pe linie în acest campionat, cinci din tot atâtea meciuri, iar în cea mai recentă partidă din LaLiga a trecut cu 2-1 pe teren propriu de Real Sociedad (a jucat, de asemenea, în Liga Campionilor la mijlocul săptămânii, 1-0 acasă cu Union Berlin).

Jude Bellingham, fotbalistul adus pentru 100 de milioane de euro de la Dortmund, este golgheterul echipei, cu cinci reuşite în campionat, acesta fiind şi autorul golului din partida de Champions League!

Pe lângă internaţionalul englez, au mai venit în această vară Arda Guler de la Fenerbahce (20 de milioane de euro), Fran Garcia de la Rayo Vallecano (5 milioane de euro), Kepa Arrizabalaga de la Chelsea şi Joselu de la Espanyol (ultimii doi sub formă de împrumut).

În stagiunea precedentă din LaLiga, Real Madrid s-a impus în tur, pe terenul lui Atletico Madrid, cu 2-1, pentru ca în retur să se înregistreze o remiză, scor 1-1 (a mai fost un meci direct şi în Cupa Spaniei, Real Madrid - Atletico Madrid 3-1).

Superbet oferă cota 1,47 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Atletico Madrid - Real Madrid.

Atletico Madrid - Real Madrid
X2
Cotă
1,47

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol