Universitatea Craiova - Sepsi, meci contând pentru etapa a 9-a din campionatul României, este programat, sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 21:30, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Universitatea Craiova şi Sepsi, două echipe care au ca prim obiectiv accederea în play-off, acolo unde au fost şi în sezonul precedent, se întâlnesc în cel mai interesant meci al zilei din etapa a 9-a din SuperLiga.

Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 14 puncte după opt meciuri, dar vine după două înfrângeri, ambele în deplasare, 0-2 cu Farul şi 0-3 cu FCSB, care au întrerupt seria invincibilă din startul de campionat (oltenii aveau patru victorii şi două remize).

Pe teren propriu, alb-albaştrii au bifat în acest sezon două succese şi un egal, fără să primească gol, iar cel mai bun marcator al echipei este Andrei Ivan, cu trei reuşite.

„Sepsi e un adversar care ne-a pus întotdeauna probleme, care va veni încercând să câştige, care îşi dorește să fie în play-off, să câştige trofee. Deci va fi un meci dificil, la fel ca celelalte două pe care nu am reușit să le câştigăm. Nu ne-am închipuit că vom ajunge să pierdem două meciuri la rând, chiar dacă adversarii se numesc Farul şi FCSB”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, antrenorul celor de la Universitatea Craiova.

Sepsi, singura echipă neînvinsă în această ediţie de campionat (trei victorii şi trei remize), este pe locul 6, cu 12 puncte, dar a disputat doar şase partide (mai are două restanţe, ambele în deplasare, cu CFR Cluj şi Poli Iaşi).

Covăsnenii, care au cea mai bună apărare, cu doar două goluri primite, au disputat două meciuri în deplasare până acum, 0-0 cu Rapid şi 3-0 cu Dinamo, iar principalii marcatori ai echipei sunt Adnan Aganovic şi Pavol Safranko, fiecare câte două goluri.

„Ne aşteaptă o deplasare dificilă, la o echipă rănită în orgoliu, după ultimele rezultate. În ceea ce ne priveşte, suntem după o pauză binevenită. Am avut timp să pregătim jocul. Tot lotul este valid, ne dorim să păstrăm invincibilitatea şi să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Craiova”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi.

Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori în campionatul trecut: în sezonul regulat au remizat în Bănie, în tur, scor 2-2, pentru ca Universitatea Craiova să se impună cu 1-0 în retur, la Sf. Gheorghe, iar în play-off, după ce a pierdut acasă cu 1-2, în tur, Sepsi şi-a luat revanşa în deplasare, în retur, scor 1-0 (de menţionat că oltenii au învins în ambele meciuri din Covasna, dar Sepsi nu a pierdut în ultimele şapte vizite din Bănie).

Superbet oferă cota 1,90 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul Universitatea Craiova - Sepsi.

Universitatea Craiova - Sepsi GG


Cotă 1,90


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol