Şelimbăr - Steaua, meci contând pentru etapa a 5-a din liga a doua a României, este programat, marţi, 5 septembrie, de la ora 17:30, pe Stadionul Măgura din Cisnădie, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Şelimbăr, cu victorii pe linie, şi Steaua, fără înfrângere, încheie etapa a 5-a din Liga 2 cu un meci între două echipe spectaculoase, printre cele mai bune din campionat, dar fără drept de promovare.

Şelimbăr este liderul surprinzător din Liga 2, cu patru victorii în primele patru etape din sezonul regulat, acesta fiind cel de-al treilea sezon consecutiv al echipei sibiene în al doilea eşalon fotbalistic al României.

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu s-a impus în etapa precedentă pe terenul unei favorite la promovare, Chiajna, scor 1-0, iar la mijlocul săptămânii trecute a fost aproape de o surpiză şi în play-off-ul din Cupa României, fiind învinsă greu, pe teren propriu, de Voluntari, scor 1-2, cu golul decisiv primit în minutul 90+1.

“Nu mă interesează clasamentul în acest moment, mă interesează punctele pe început de sezon, până se aşează clasamentul mai este de jucat. Ne bucurăm că suntem sus, dar trebuie să rămânem echilibraţi, cu picioarele pe pământ, la fel de conectaţi la antrenamente şi la meciuri, şi vom face rezultate foarte frumoase împreună”, a declarat Claudiu Niculescu.

Steaua are o victorie şi trei remize până acum, iar în ultima etapă de campionat a remizat pe teren propriu cu Alexandria, scor 1-1, după care, săptămâna trecută, s-a calificat în faza grupelor din Cupa României după ce s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Unirea Dej (gol marcat din penalty de golgheterul echipei, Bogdan Chipirliu).

Pentru al treilea an consecutiv, Steaua nu are drept de promovare, după ce în ultimele sezoane a terminat o dată pe locul 4 (loc de baraj) şi o dată pe locul 2 (loc direct promovabil), iar antrenorul Daniel Opriţa pare că a ajuns la capătul răbdării!

“Nu prea ştiu nimic. Nici nu prea merg pe la club. În fiecare an au apărut în presă informaţii despre acest lucru, dar nu mai vreau să comentez. Nici eu nu ştiu ce am de făcut, ştiu doar că trebuie să jucăm! Exact acelaşi lucru l-am spus şi eu jucătorilor, că trebuie să jucăm. În rest, mie nu mi-a spus nimeni ceva despre dreptul de promovare”, a declarat Daniel Opriţa.

Şelimbăr şi Steaua s-au mai întâlnit de două ori până acum, în sezoanele regulate ale ultimelor două ediţii de campionat, şi au remizat de fiecare dată, 0-0 în Ghencea în 2021 şi 1-1 la Rm. Vâlcea în 2022.

Superbet oferă cota 1,85 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul Şelimbăr - Steaua.

Şelimbăr - Steaua GG


Cotă 1,85


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol