Roma - Milan, meci contând pentru etapa a 3-a din campionatul italian, este programat, vineri, 1 septembrie, de la ora 21:45, pe Stadio Olimpico, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Roma şi Milan se întâlnesc în primul derby al actualei stagiuni din Serie A, cele două echipe oferind meciuri spectaculoase de fiecare dată în ultimii ani.

Roma a ratat startul de campionat şi după remiza de pe teren propriu cu Salernitana, scor 2-2, a pierdut în deplasare cu Verona, 1-2, deşi a fost cotată ca favorită în ambele partide.

Roma, care a terminat pe locul 6 în campionatul trecut şi a pierdut finala Europa League, 1-1 şi 1-4 după penalty-uri cu Sevilla, la Budapesta, continuă cu Jose Mourinho pe banca tehnică, portughezul urmând să revină după o suspendare.

La nivelul lotului, capitolinii tocmai l-au adus pe Romelu Lukaku, sub formă de împrumut, de la Chelsea (atacantul belgian a jucat sezonul trecut pentru Inter), care se alătură astfel lui Renato Sanches şi Leandro Paredes (ambii împrumutaţi de la PSG), în timp ce pe lista plecărilor figurează Nemanja Matic (Rennes) şi Roger Ibanez (Al Ahli).

Milan are un start excelent de sezon, cu două victorii în primele două meciuri, 2-0 în deplasare cu Bologna şi 4-1 acasă cu Torino, iar în etapa viitoare va disputa derby-ul oraşului contra marii rivale Inter.

Milan îl are pe banca tehnică tot pe Stefano Pioli, antrenorul care i-a adus acum două sezoane primul titlu de campioană după o pauză de 11 ani.

Lotul a fost întărit în această vară cu Samuel Chukwueze (Villarreal, 20 milioane de euro), Noah Okafor (RB Salzburg, 14 milioane de euro), Tijjani Reijnders (Alkmaar, 19 milioane de euro), Christian Pulisic (Chelsea, 20 de milioane de euro) şi Ruben Loftus-Cheek (Chelsea, 16 milioane de euro), în timp ce Sandro Tonali a fost vândut la Newcastle pentru 64 de milioane de euro, iar Alexis Saelemaekers (Bologna), Charles De Ketelaere (Atalanta) au plecat sub formă de împrumut.

În campionatul trecut, Roma şi Milan au remizat de fiecare dată, 2-2 în tur pe San Siro şi 1-1 în retur pe Olimpico (capitolinii sunt fără victorie în precedentele şapte meciuri directe şi s-au impus ultima oară tocmai pe 27 octombrie 2019, scor 2-1).

Superbet oferă cota 1,50 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Roma - Milan.

Roma - Milan
X2
Cotă
1,50

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol