UTA - FCSB, meci contând pentru etapa a 7-a din campionatul României, este programat, luni, 28 august, de la ora 21:30, pe Stadionul Francisc von Neuman din Arad, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

UTA şi FCSB încheie etapa a 7-a din SuperLiga cu un meci între două echipe cu rezultate diametral opuse în acest start de campionat: gazdele se zbat în subsolul clasamentului, în timp ce oaspeţii au victorii pe linie.

UTA Arad este în mare căutare de puncte, având doar patru după primele şase partide, iar în etapa precedentă a pierdut fără drept de apel pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 0-3.

Mircea Rednic, care în stagiunea precedentă a salvat echipa de la retrogradare, are acum postul ameninţat, mai ales că în vară a primit mână liberă să schimbe radical lotul.

Astfel, au plecat jucători importanţi ca Philip Otele, Erico da Silva, Paul Anton, Desley Ubbink, Marko Vukcevic, Roger şi Erion Hoxhallari, iar cele mai relevante nume la capitolul veniri sunt Godberg Cooper (Chindia), Denis Dumitraşcu (Chindia), Cătălin Carp (UFA), Marcelo Freitas (Ituano) şi Albert Stahl (Rapid).

„Avem nevoie de calitate. Este normal că atunci când se schimbă mulţi jucători să fie nevoie de timp, să se adapteze. Este vorba de omogenitate”, a declarat Mircea Rednic.

FCSB a ales în acest sezon să se concentreze pe campionat, după ce în ultimii ani a preferat să mizeze în startul de sezon pe cupele europene, astfel că a bifat cinci victorii în cele cinci partide disputate până acum, cea cu Hermannstadt, din deplasare fiind amânată, iar în etapa precedentă s-a impus pe Arena Naţională în faţa celor de la Poli Iaşi, scor 2-1.

Gigi Becali, patronul echipei, este însă nemulţumit de antrenamentele lui Elias Charalambous, dar a precizat că nu-l va demite pe cipriot: „Eu am antrenor! Păi, dacă are omul 15 puncte din 15 posibile şi cinci victorii în cinci meciuri jucate? E mai bun decât Jose Mourinho, pentru mine. Pe rezultate, pe puncte, aşa e! Dar nu doar pe rezultate, ci şi pe jocul echipei”.

„Poate că am făcut şi ceva bun, nu doar lucruri rele. Cred că modul în care lucrăm şi modul în care antrenăm e cel mai bun”, a fost replica lui Elias Charalambous.

În campionatul trecut, cele două echipe s-au întâlnit în sezonul regulat, fiecare câştigând pe teren propriu, FCSB în tur, cu 2-1, iar UTA în retur, cu 3-1 (a mai fost un meci în faza grupelor din Cupa României, la Arad, scor 2-2).

Superbet oferă cota 1,55 pentru pronosticul PsF2: oaspeţii să conducă la pauză sau să se impună la final în meciul UTA - FCSB.

UTA - FCSB PsF2


Cotă 1,55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol