​Arsenal - Fuham, meci contând pentru etapa a 3-a din campionatul Angliei, este programat, sâmbătă, 26 august, de la ora 17:00, pe Emirates Stadium din Londra, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 1 şi Prima Sport 3.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Arsenal porneşte cu prima şansă în derby-ul londonez cu Fulham şi speră în a treia victorie consecutivă în campionat în faţa unei echipe care tocmai şi-a pierdut golgheterul.

Arsenal a bifat două victorii în primele două runde, fără să impresioneze, 2-1 acasă cu Nottingham Firest şi 1-0 pe terenului rivalei lononeze Crystal Palace (meci în care a jucat cu un om mai puţin din minutul 67), după ce în debutul oficial de sezon a cucerit Supercupa Angliei (Community Shield) după 1-1 şi 4-1 la penalty-uri cu campioana Manchester City.

Mikel Arteta continuă pe banca tehnică a „tunarilor”, iar în această vară a adus trei jucători importanţi la echipă, Declan Rice de la West ham United (116 milioane de euro), Kai Havertz de la Chelsea (75 de milioane de euro) şi Jurrien Timber de la Ajax (40 de milioane de euro), în timp ce singura pierdere relevantă este plecarea lui Granit Xhaka la Bayer Levekusen (25 de milioane de euro).

Fulham a început excelent această stagiune, victorie pe terenul lui Everton, scor 1-0, dar apoi a pierdut acasă derby-ul londonez cu Brentford, 0-3, partidă în care a jucat cu un om mai puţin din minutul 64.

Fulham l-a păstrat pe Marco Silva în poziţia de antrenor principal (portughezul a fost instalat în 2021 şi le-a mai pregătit în Anglia pe Watford şi Everton), iar la nivel de lot i-a adus pe Adama Traore (liber de contract) şi Raul Jimenez (cinci milioane de euro), ambii de la Wolverhampton, şi pe Calvin Bassey (22,5 milioane de euro) de la Ajax, dar l-a pierdut pe Aleksandar Mitrovic (111 goluri în 206 meciuri, în toate competiţiile - în cinci sezoane şi jumătate), plecat la Al Hilal pentru 52 de milioane de euro.

În sezonul trecut din Premier League, Arsenal s-a impus în ambele meciuri cu Fulham 2-1 acasă, în tur, şi 3-0 în deplasare, pe Craven Cottage, în retur (de altfel, „tunarii” n-au mai pierdut în faţa rivalei din Londra din 2012).

Superbet oferă cota 1,62 pentru pronosticul Pauză/Final 1/1: gazdele să conducă la pauză şi să se impună la final în meciul Arsenal - Fulham.

Arsenal - Fulham 1/1

Cotă 1,62


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol