FCSB - Nordsjaelland, meci contând pentru prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League, este programat, joi, 10 august, de la ora 21:30, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Pro TV şi de site-ul superbet.ro (live stream).

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCSB continuă parcurusul european cu o „dublă” de foc împotriva lui Nordsjaelland, fiecare dintre cele două echipe având victorii pe linie în toate competiţiile sezonului 2023-2024.

FCSB este lider în SuperLiga, cu patru victorii din tot atâtea meciuri, 3-1 cu FCU 1948 Craiova (d), 2-1 cu Dinamo (a), 2-0 cu Oţelul Galaţi (d) şi 1-0 cu CFR Cluj (a), iar în al doilea tur preliminar din Conference League s-a impus în ambele partide cu CSKA 1948 Sofia, 1-0 (d) şi 3-2 (a).

FCSB ar putea beneficia de avantajul dat de susţinerea suporterilor, care au umplut noua arenă din Ghencea la meciul de campionat cu CFR Cluj, lucru care are şanse mari să se repete şi la partida cu Nordsjaelland, mai ales că a fost nevoită să joace returul cu CSKA 1948 Sofia fără spectatori (pe Stadionul Arcul de Triumf).

FCSB are de luat şi o revanşă după umilinţa pe care a suferit-o în ediţia trecută de Conference League, în fața unei alte echipe din Danemarca, Silkeborg, care s-a impus, în faza grupelor, cu 10-0 la „general”, după un simetric 5-0, atât acasă, cât şi la Bucureşti!

„Suntem fericiţi că jucăm în Ghencea, putem aduce mai mulţi fani, iar atmosfera va fi mult mai bună. Venim după rezultate bune care cred că ne vor ajuta. Vom da ce avem mai bun pentru a obține un rezultat avantajos astfel încât să ne fie folositor în returul din Danemarca”, a declarat Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB.

Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei, a acces direct în al treilea tur preliminar din Conference League, iar în campionat are trei succese după primele trei runde disputate, 4-1 cu Viborg (a), 3-1 cu Aarhus (d) şi 3-1 cu Brondby (a).

„Sunt mulţi jucători interesanţi la FCSB. Îmi place căpitanul (n.r. - Darius Olaru), cred că se mișcă foarte bine, face presing bine și este foarte tehnic. Îmi place tânărul Octavian Popescu, este un jucător bun, plus extrema stânga, Florinel Coman, care lovește foarte bine cu dreptul.

FCSB are mulți jucători buni. Cei care au intrat de pe bancă au fost destul de buni la rândul lor. Francezul de la mijloc, de exemplu (n.r. – malcom Edjouma)”, a declarat Johannes Hoff Thorup, antrenorul celor de la Nordsjaelland.

Cele două echipe nu s-au întâlnit niciodată în istorie, iar câştigătoarea dublei dintre FCSB şi Nordsjaelland va juca play-off-ul din Conference League cu învingătoarea duelului Sabah (Azerbaidjan) - Partizan Belgrad (Serbia).

Superbet oferă cota 1,55 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de aglitate în meciul FCSB - Nordsjaelland.

FCSB - Nordsjaelland 1X

Cotă 1,55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol