Glasgow Rangers - Servette Geneva, meci contând pentru prima manşă a turului al treilea din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 9 august, de la ora 21:45, pe Ibrox Park, şi va fi transmis în direct de site-ul superbet.ro (live stream).

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Glasgow Rangers şi Servette Geneva se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante „duble” ale acestei faze din Champions League.

Glasgow Rangers a terminat pe locul 2 ultima ediţie a campionatului scoţian, la şapte puncte în urma marii rivale Celtic Glasgow, şi intră în competiţie direct în turul al treilea preliminar.

Echipa antrenată de Michael Beale a început catastrofal noul sezon intern, cu o înfrângere pe terenul modestei Kilmarnock, scor 0-1, la capătul unui meci în care Ianis Hagi a rămas pe banca de rezerve.

Glasgow Rangers a evoluat în ediţia trecută a Ligii Campionillor în faza grupelor, alături de Liverpool, Napoli şi Ajax Amsterdan, şi a terminat pe locul 4, fără nici un punct şi cu golaveraj dezastruos, 2-22.

Servette Geneva a terminat pe locul 2 ultima ediţie a campionatului din Elveţia, la 16 puncte în urma campioanei Young Boys Berna (sunt zece echipe în campionat, se joacă două tururi şi două retururi), şi a revenit în Liga Campionilor după 23 de ani.

Echipa este antrenată din această vară de Rene Weiler, un fost fundaş cu o selecţie în naţionala Elveţiei (campion cu Anderlecht în Belgia şi cu Al Ahly în Egipt ca tehnician), care l-a înlocuit pe Alain Geiger, cel care a condus-o timp de cinci ani şi care a promovat-o în 2019 în prima ligă.

Servette Geneva a început cu o victorie noua ediţie de campionat, scor 3-1 pe terenul celor de la Grasshopper Zurich, după care au urmat două rezultate de egalitate, 2-2 acasă cu FC Zurich şi 1-1 în deplasare cu Stade Lausanne.

Servette Geneva a început competiţia în turul al doilea preliminar, în care a eliminat-o pe Genk, vicecampioana Belgiei, o echipă mult mai bine cotată, după 1-1 acasă şi 2-2 în deplasare (a evoluat din minutul 3 în zece!), impunându-se cu 4-1 la penalty-uri.

Învingătoarea „dublei” dintre Glasgow Rangers şi Servette Geneva va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu PSV Eindhoven (Olanda) sau Sturm Graz (Austria).

Glasgow Rangers şi Servette Geneva nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, aceasta fiind prima confruntare directă din istorie.

Superbet oferă cota 1,36 pentru pronosticul PsF1: gazdele să conducă la pauză sau să se impună la final în meciul Glasgow Rangers - Servette Geneva.

Glasgow Rangers - Servette Geneva PsF1


Cotă 1,36


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol